Салат з маринованими опеньками і корейською морквою
Морква по-корейськи надає салату з маринованими опеньками особливий смак і гостроту, в чому ви переконаєтеся, приготувавши це блюдо. Любителі гострого смаку додають до салату часник і червоний перець. У цьому рецепті вам пропонується приготувати менш гострий салат і доповнити його відварною куркою і свіжим огірком. Морква по-корейськи готують самі, або використовують вже готову.
Час готування: 1 годину 15 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 4.
Інгредієнти:
- Опеньки мариновані – 350 р.
- Морква по-корейськи – 200 г
- Курка варена – 400 г
- Огірок свіжий – 3 шт.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. Курячу грудку заздалегідь відварюємо в підсоленій воді і охолоджуємо. Потім її руками поділяємо на окремі невеликі волокна. М’ясо перекладаємо в салатницю і рівномірно наносимо на нього шар майонезу.
2. Мариновані опеньки промиваємо під проточною водою і укладаємо поверх курки. На них також наносимо тонкий шар майонезу.
3. Свіжі огірки промиваємо, шаткуємо тонкою соломкою і кладемо поверх опеньків. Їх також трохи змащуємо майонезом.
4. Поверх огірків кладемо корейську моркву і вже без майонезу. Салат ложкою трохи ущільнюємо і потім на 1 годину ставимо в холодильник для настоювання. Після закінчення цього часу апетитний салат з маринованими опеньками і корейською морквою подаємо до столу.
Приємного апетиту!