Салат з маринованими опеньками

Салат з маринованими опеньками і корейською морквою

Морква по-корейськи надає салату з маринованими опеньками особливий смак і гостроту, в чому ви переконаєтеся, приготувавши це блюдо. Любителі гострого смаку додають до салату часник і червоний перець. У цьому рецепті вам пропонується приготувати менш гострий салат і доповнити його відварною куркою і свіжим огірком. Морква по-корейськи готують самі, або використовують вже готову.

Час готування: 1 годину 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 4.

Інгредієнти:

  • Опеньки мариновані – 350 р.
  • Морква по-корейськи – 200 г
  • Курка варена – 400 г
  • Огірок свіжий – 3 шт.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

1. Курячу грудку заздалегідь відварюємо в підсоленій воді і охолоджуємо. Потім її руками поділяємо на окремі невеликі волокна. М’ясо перекладаємо в салатницю і рівномірно наносимо на нього шар майонезу.

2. Мариновані опеньки промиваємо під проточною водою і укладаємо поверх курки. На них також наносимо тонкий шар майонезу.

3. Свіжі огірки промиваємо, шаткуємо тонкою соломкою і кладемо поверх опеньків. Їх також трохи змащуємо майонезом.

4. Поверх огірків кладемо корейську моркву і вже без майонезу. Салат ложкою трохи ущільнюємо і потім на 1 годину ставимо в холодильник для настоювання. Після закінчення цього часу апетитний салат з маринованими опеньками і корейською морквою подаємо до столу.

Приємного апетиту!