Салат із солоних огірків, буряків і яєць
Буряковий салат в поєднанні з солоним огірком і яйцем – страва нестандартне, але апетитне і сподобається багатьом їдцям. Яйце додає салату ситність, а солоний огірок – соковитість і пікантний ропні присмак. Заправивши салат натуральним йогуртом, у вас страва буде і малокалорійним. Страва підходить як для легкого сімейного вечері, так і для сервірування святкового столу. Буряк відварюємо для салату або запікаємо заздалегідь.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 20 хвилин.
Порції: 2.
Інгредієнти:
- Буряк відварна – 2 шт.
- Огірок солоний – 2 шт.
- Яйця відварні – 3 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відразу готуються зазначені в рецепті продукти: відварені буряк, яйця, часник, солоні огірки і майонез.
Крок 2. Буряк очищається від шкірки і нарізати маленькими кубиками.
Крок 3. Потім бурякова нарізка перекладається в салатницю і до неї кладуть майонез і подрібнені на часничниці зубки часнику. Буряк з майонезом відразу перемішується, що не дозволить їй пофарбувати інші інгредієнти.
Крок 4. Маленькими кубиками нарізати солоні огірки і перекладаються на буряках.
Крок 5. Яйця очищаються від шкаралупи і нарізати невеликими шматочками. Потім перекладаються в салатницю.
Крок 6. Всі нарізані інгредієнти ложкою акуратно перемішуються і салату бажано дати півгодини для настоювання. Приємного апетиту!