Салат з солоними огірками – 10 смачних і простих рецептів з покроковими фото

Смачний салат з солоними огірками і відварений яловичиною

Основним інгредієнтом цього салату є відварена яловичина, м’ясо нежирне, корисне і дієтичне. Додавши до нього солоні огірки і доповнивши іншими продуктами по своєму смаку, у вас вийде поживне і смачне блюдо. Для салату важливо яловичину зварити правильно і варити не менше 2 годин. У цьому рецепті салат з яловичини і солоних огірків доповнимо смаженими печерицями та цибулею.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 3.

Склад:

  • Яловичина відварна – 350 гр.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Печериці свіжі – 550 гр.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Сир – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь правильно відварена і охолоджена яловичина нарізається соломкою.

Крок 2. Промиті гриби нарізати тонкими слайсами і смажать до готовності в розігрітій рослинній олії. Обсмажені гриби посипаються сіллю з чорним перцем.

Крок 3. Солоні огірки і бажано невеликі нарізають тонкою і довгою соломкою.

Крок 4. Очищена цибулина нарізається тонкими півкільцями і розділяється на окремі шматочки.

Крок 5. Нарізані яловичина, цибуля, солоні огірки і обсмажені гриби кладуть у глибоку салатницю. До них кладеться трохи майонезу, сіль за смаком. Салат перемішується, розкладається по порційних тарілках, декорується тертим сиром і подається до столу. Приємного апетиту!