Смачний салат з солоними огірками і відварений яловичиною
Основним інгредієнтом цього салату є відварена яловичина, м’ясо нежирне, корисне і дієтичне. Додавши до нього солоні огірки і доповнивши іншими продуктами по своєму смаку, у вас вийде поживне і смачне блюдо. Для салату важливо яловичину зварити правильно і варити не менше 2 годин. У цьому рецепті салат з яловичини і солоних огірків доповнимо смаженими печерицями та цибулею.
Час приготування: 30 хвилин.
Час приготування: 15 хвилин.
Порції: 3.
Склад:
- Яловичина відварна – 350 гр.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Печериці свіжі – 550 гр.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Сир – для декору.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь правильно відварена і охолоджена яловичина нарізається соломкою.
Крок 2. Промиті гриби нарізати тонкими слайсами і смажать до готовності в розігрітій рослинній олії. Обсмажені гриби посипаються сіллю з чорним перцем.
Крок 3. Солоні огірки і бажано невеликі нарізають тонкою і довгою соломкою.
Крок 4. Очищена цибулина нарізається тонкими півкільцями і розділяється на окремі шматочки.
Крок 5. Нарізані яловичина, цибуля, солоні огірки і обсмажені гриби кладуть у глибоку салатницю. До них кладеться трохи майонезу, сіль за смаком. Салат перемішується, розкладається по порційних тарілках, декорується тертим сиром і подається до столу. Приємного апетиту!