Салат з тунцем, яйцем і огірком – 10 рецептів з покроковими фото

Салат з тунцем, солоним огірком і яйцем

Салат з тунцем, солоним огірком і яйцем – закуска з вельми оригінальним смаком. Салат здорово різноманітить ваше меню не тільки в будні, але й свята. Навіть в консервах тунець зберігає свої властивості і залишається корисним для організму.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Тунець консервований – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 350 гр.
  • Огірок солоний – 100 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Сіль поварена – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 100 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. З консервованої кукурудзи злити рідину. Яйця зваріть круто. Філе тунця вийміть з олійною заливки. Зелень вимити, ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.

Крок 2. Викладіть консервовану кукурудзу в миску відповідного обсягу.

Крок 3. Розімніть філе тунця вилочкою і додайте в миску до кукурудзі.

Крок 4. Червоний салатний цибулю наріжте дрібними кубиками.

Крок 5. Солоні огірки наріжте кубиками, злийте сік, який при цьому виділився, і перекладіть нарізку в миску.

Крок 6. Кріп дрібно порубаєте ножем, додайте до решти подрібненим продуктам.

Крок 7. Варені курячі яйця очистіть від шкаралупи, потім наріжте їх кубиками невеликого розміру.

Крок 8. Заправте салат майонезом, посоліть за смаком і приправити свіжомеленим чорним перцем, добре перемішайте.

Крок 9. Салат з тунцем, солоним огірком і яйцем виходить дуже смачним і поживним. Подавайте відразу після того, як він буде готовий. Приємного апетиту!