Як спекти шарлотку в мультиварці з яблуками та бананами?
Готуємо оригінальну шарлотку, розбавивши список класичних інгредієнтів стиглими бананами. Готовий пиріг виходить неймовірно ніжним, пишним і ароматним – ідеально підходить для сімейного вечері або святкового столу, а приготування в мультиварці максимально спрощує процес.
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 7.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт.
 - Цукор-пісок – 0,7 склянки
 - Банан – 1 шт.
 - Яблуко – 1 шт.
 - Розпушувач тіста – 1 ч. л.
 - Борошно – 1 склянка
 - Олія соняшникова – 1 ст. л.
 - цукрова Пудра – за смаком.
 - Сіль – 1 щіпка.
 
Процес приготування:
1. Займемося тестом. У глибоку ємність вбиваємо яйця, додаємо одну дрібку солі і збиваємо до утворення піни за допомогою міксера або віночка.
2. Поступово вводимо цукор-пісок, не вимикаючи міксер, і перемішуємо до однорідності, тобто повного розчинення цукрових кристалів.
3. Пшеничне борошно просіваємо і з’єднайте з розпушувачем, отриману сипку суміш засипаємо в яєчну масу і розмішуємо лопаткою.
4. Фрукти гарненько обполіскуємо під струменем води, знімаємо шкірку, вирізаємо насіннєву коробочку і нарізаємо тонкими часточками.
5. Чашу мультиварки промазуємо невеликою кількістю масла і акуратно розкладаємо шматочки яблук.
6. Банан очищаємо і ріжемо кільцями.
7. Поверх часточок яблук виливаємо бісквітне тісто, а зверху викладаємо банан. Запікаємо одну годину на програмі «Випічка».
8. Через 60 хвилин обережно перекладаємо шарлотку на блюдо, даємо трохи часу охолонути і подаємо до столу, прикрасивши цукровою пудрою. Приємного апетиту!












