Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Шаурма в лаваші з куркою і овочами в домашніх условияэ

Пропоную приготувати просту і неймовірно смачну шаурму в лаваші з куркою з овочами Шаурма виходить ситним і неймовірно апетитною. Процес приготування досить простий і практично не відніме у вас часу. Така шаурма підійде як перекус в дорогу або на пікнік.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

Лаваш – 1 аркуш

Філе запечене куряче– 1 шт.

Гірчиця зерниста – 2 ч. л.

Помідори – 100 гр.

Перець болгарський – 50 гр.

Огірки – 50 гр.

Масло рослинне – 1 ст. л.

Гірчиця негостра – 2 ч. л.

Листя салату – пучок

Гриби мариновані – 50 гр.

Сир ковбасний – 50 гр.

Кетчуп – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Помідори, болгарський перець і огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори та огірки наріжте півмісяцем. Болгарський перець очистіть від насіння і серцевини, а потім наріжте півкільцями.

2. Запечене куряче філе наріжте тонкими смужками.

3. Розігрійте Сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть нарізане куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору.

4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть невеликою кількістю кетчупу, зернистою і негострої гірчиці, рівномірно розподіливши по всій поверхні.

5. Листя салату ретельно промити прохолодною проточною водою і обсушити. На лаваш викладіть листя салату, попередньо нарізані помідори і огірки.

6. Потім викладіть болгарський перець, обсмажену курку і мариновані гриби.

7. Ковбасний сир натріть на дрібній тертці і присипте зверху інші інгредієнти.

8. Лаваш щільно скрутіть рулетом. Сковороду, на якій обсмажували куряче м’ясо, розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні.

9. Готову шаурму в лаваші з куркою і овочами подавайте на стіл.

Приємного апетиту!