Шаурма в лаваші з куркою і овочами в домашніх условияэ
Пропоную приготувати просту і неймовірно смачну шаурму в лаваші з куркою з овочами Шаурма виходить ситним і неймовірно апетитною. Процес приготування досить простий і практично не відніме у вас часу. Така шаурма підійде як перекус в дорогу або на пікнік.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
Лаваш – 1 аркуш
Філе запечене куряче– 1 шт.
Гірчиця зерниста – 2 ч. л.
Помідори – 100 гр.
Перець болгарський – 50 гр.
Огірки – 50 гр.
Масло рослинне – 1 ст. л.
Гірчиця негостра – 2 ч. л.
Листя салату – пучок
Гриби мариновані – 50 гр.
Сир ковбасний – 50 гр.
Кетчуп – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Помідори, болгарський перець і огірки ретельно вимийте і обсушіть. Помідори та огірки наріжте півмісяцем. Болгарський перець очистіть від насіння і серцевини, а потім наріжте півкільцями.
2. Запечене куряче філе наріжте тонкими смужками.
3. Розігрійте Сковороду. Змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть нарізане куряче м’ясо і обсмажте до золотистого кольору.
4. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть невеликою кількістю кетчупу, зернистою і негострої гірчиці, рівномірно розподіливши по всій поверхні.
5. Листя салату ретельно промити прохолодною проточною водою і обсушити. На лаваш викладіть листя салату, попередньо нарізані помідори і огірки.
6. Потім викладіть болгарський перець, обсмажену курку і мариновані гриби.
7. Ковбасний сир натріть на дрібній тертці і присипте зверху інші інгредієнти.
8. Лаваш щільно скрутіть рулетом. Сковороду, на якій обсмажували куряче м’ясо, розігрійте і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні.
9. Готову шаурму в лаваші з куркою і овочами подавайте на стіл.
Приємного апетиту!