Простий і смачний рецепт шаурми з куркою і грибами
Я хочу запропонувати свій ідеальний рецепт шаурми з куркою і грибами. Шаурма виходить ніжною і соковитою. Я часто готую ситне блюдо, якщо ми їдемо в подорож або на природу. Шаурма чудово насичує і втамовує голод. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
Лаваш – 2 аркуша
Філе куряче – 200 гр.
Сир твердий – 60 гр.
Огірки – 1 шт.
Печериці – 250 гр.
Петрушка – за смаком
Масло рослинне для обсмажування
Майонез – 50 гр.
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – за смаком
Спеції – за смаком
Кетчуп – 50 гр.
Процес приготування:
1. Куряче філе промийте в прохолодній проточній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати середніми шматочками. Сковороду добре розігрійте на помірному вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть куряче м’ясо. Посоліть і додайте чорний мелений перець і спеції за смаком.
2. Ретельно перемішайте і обсмажте до золотистого кольору.
3. Печериці очистити від шкірки, наріжте тонкими скибочками і обсмажте на добре розігрітій сковороді, змащеній невеликою кількістю рослинного масла.
4. Огірки ретельно вимийте і обсушіть, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і наріжте соломкою. Твердий сир наріжте соломкою.
5. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть невеликою кількістю майонезу і кетчупу. Викладіть скибочки сиру і огірка.
6. Потім викладіть обсмажену курку і обсмажені шампіньйони.
7. Петрушку ретельно промийте в прохолодною проточною водою і обсушити. Додайте поверх інших інгредієнтів. Лаваш щільно скрутіть рулетом.
8. Добре розігрійте Сковороду і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні. Готову шаурму з куркою і грибами подавайте на стіл.
Приємного апетиту!