Шаурма з куркою в лаваші в домашніх умовах – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Простий і смачний рецепт шаурми з куркою і грибами

Я хочу запропонувати свій ідеальний рецепт шаурми з куркою і грибами. Шаурма виходить ніжною і соковитою. Я часто готую ситне блюдо, якщо ми їдемо в подорож або на природу. Шаурма чудово насичує і втамовує голод. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

Лаваш – 2 аркуша

Філе куряче – 200 гр.

Сир твердий – 60 гр.

Огірки – 1 шт.

Печериці – 250 гр.

Петрушка – за смаком

Масло рослинне для обсмажування

Майонез – 50 гр.

Сіль – за смаком

Перець чорний мелений – за смаком

Спеції – за смаком

Кетчуп – 50 гр.

Процес приготування:

1. Куряче філе промийте в прохолодній проточній воді, обсушити паперовими рушниками, нарізати середніми шматочками. Сковороду добре розігрійте на помірному вогні. Змастіть невеликою кількістю рослинного масла. Потім викладіть куряче м’ясо. Посоліть і додайте чорний мелений перець і спеції за смаком.

2. Ретельно перемішайте і обсмажте до золотистого кольору.

3. Печериці очистити від шкірки, наріжте тонкими скибочками і обсмажте на добре розігрітій сковороді, змащеній невеликою кількістю рослинного масла.

4. Огірки ретельно вимийте і обсушіть, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки і наріжте соломкою. Твердий сир наріжте соломкою.

5. На чистій робочої поверхні столу розкладіть лист лаваша. Змастіть невеликою кількістю майонезу і кетчупу. Викладіть скибочки сиру і огірка.

6. Потім викладіть обсмажену курку і обсмажені шампіньйони.

7. Петрушку ретельно промийте в прохолодною проточною водою і обсушити. Додайте поверх інших інгредієнтів. Лаваш щільно скрутіть рулетом.

8. Добре розігрійте Сковороду і змастіть невеликою кількістю рослинної олії, викладіть шаурму швом вниз і обсмажте з двох боків до золотистої скоринки на мінімальному вогні. Готову шаурму з куркою і грибами подавайте на стіл.

Приємного апетиту!