Простий і дуже швидкий суп з щавлю з тушонкою
Один з найбільш простих і швидких способів приготувати домашній щавлевий суп з додаванням тушонки. Ситне частування порадує своєю наваристостью і оригінальним смаком.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Щавель – 200 гр.
- Тушонка – 1 банку.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю подрібнюємо, моркву ріжемо тонкими кружечками, картопля – кубиками. Відварюємо овочі в каструлі з водою до м’якості.
2. Виберемо підходящу для супу тушонку.
3. Далі подрібнюємо заздалегідь промитий щавель з зеленню.
4. Виймаємо з банки тушонку і відправляємо її в каструлю. Відразу додаємо і зелені продукти.
5. Доповнюємо страву сіллю і спеціями, доводимо до кипіння і після варимо близько 5 хвилин. Можна прибирати з плити.
6. Наваристий щавлевий суп готовий. Розливайте гарячий продукт по тарілках і подавайте до столу!