Щавлевий суп – 10 рецептів класичного супу з щавлю з яйцем з покроковими фото

Простий і дуже швидкий суп з щавлю з тушонкою

Один з найбільш простих і швидких способів приготувати домашній щавлевий суп з додаванням тушонки. Ситне частування порадує своєю наваристостью і оригінальним смаком.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Щавель – 200 гр.
  • Тушонка – 1 банку.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю подрібнюємо, моркву ріжемо тонкими кружечками, картопля – кубиками. Відварюємо овочі в каструлі з водою до м’якості.

2. Виберемо підходящу для супу тушонку.

3. Далі подрібнюємо заздалегідь промитий щавель з зеленню.

4. Виймаємо з банки тушонку і відправляємо її в каструлю. Відразу додаємо і зелені продукти.

5. Доповнюємо страву сіллю і спеціями, доводимо до кипіння і після варимо близько 5 хвилин. Можна прибирати з плити.

6. Наваристий щавлевий суп готовий. Розливайте гарячий продукт по тарілках і подавайте до столу!