Ситний та ароматний щавлевий суп зі свининою і картоплею
Наваристий і неймовірно живильний щавлевий суп виходить з додаванням картоплі. Такий варіант гарячого страви як не можна підійде для домашнього обіду. Спробуйте смачний і простий у виконанні рецепт.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Щавель – 250 гр.
- Свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Картопля – 4 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 20 гр.
Процес приготування:
1. Очищаємо картоплю від шкірки і нарізаємо його тонкою соломкою. Кладемо в каструлю з водою.
2. Подрібнюємо очищений цибулю і тушкуємо в сковороді близько 2-3 хвилин.
3. У каструлі з водою відварюємо свинину. Далі м’ясо остуджуємо і ріжемо на невеликі рівні за розміром шматочки.
4. Промиваємо щавель і даємо йому обсохнути.
5. Нарізаємо продукт і відправляємо його в суп разом з цибулею. Солимо і посипаємо спеціями за смаком. Готуємо ще 15 хвилин.
6. Куряче яйце акуратно розбиваємо в невелику тарілку. Виливаємо його в киплячий суп і готуємо його близько 5 хвилин як яйце «пашот».
7. Розливаємо щавлевий суп з картоплею по тарілках і прикрашаємо його яйцем. Приємного апетиту!