Щи зі свіжої капусти з помідорами та болгарським перцем
Щи зі свіжої капусти з помідорами та болгарським перцем – це дивовижне поєднання інгредієнтів, які відмінно гармонують між собою, доповнюють та відтіняють смак та аромат. Цілий мікс овочів додасть вам ситості та заряд бадьорості до самого вечора. Обов’язково спробуйте!
Час приготування – 70 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 2,8 л.
Інгредієнти:
- Капуста – 300 гр.
 - Картопля – 3-5 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Вода – 2 л.
 - Болгарський перець – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Помідор – 1 шт.
 - Стегна куряче – 1 шт.
 - Лавровий лист – 1-2 шт.
 - Перець чорний горошок – 10 шт.
 - Сіль за смаком
 - Перець чорний мелений – за смаком
 - Олія – для смаження.
 
Процес приготування:
Крок 1. Куряче стегно заливаємо водою і доводимо до кипіння, зменшуємо полум’я і приправляємо горошинами перцю та лавром – варимо півгодини.

Крок 2. Тим часом рубаємо головку очищеної цибулі.

Крок 3. За допомогою терки з великими отворами натираємо моркву.

Крок 4. Слайс ріжемо помідор.

Крок 5. М’якуш солодкого перцю нарізаємо брусками.

Крок 6. Всі підготовлені овочі обсмажуємо в сковороді на олії, а потім гасимо під кришкою близько 10 хвилин.

Крок 7. Паралельно кубиками ріжемо картоплю.

Крок 8. У бульйон висипаємо картоплю і через 5-10 хвилин закидаємо нашатковану капусту.

Крок 9. Ще через 10 хвилин додаємо засмажку та сіль, доводимо до кипіння та вимикаємо нагрівання.

Крок 10. Розливаємо борщ по тарілках і дегустуємо. Смачного!













