Соковитий свинячий шніцель без паніровки
Простий спосіб приготувати шніцель зі свинини – без складної панірування. Порадуйте смачним і поживним стравою себе і своїх близьких. Використовуйте рецепт, щоб урізноманітнити домашнє меню.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Свинина – 1 кг
- Борошно – 3 ст. л.
- Кефір – 100 мл
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
2. М’ясо ділимо на шматки рівні по товщині. Робимо це проти волокон.
3. Кожен шматочок кладемо на харчову плівку, акуратно відбиваємо кухонним молотком.
4. Далі м’ясо натираємо сіллю і перцем.
5. Обвалюємо його в суміші з яйця і кефіру, а після присипаємо борошном.
6. Відправляємо заготовку в сковороду з олією. Обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін.
7. Яскраве м’ясне частування для вашого столу готово!