Малосольна форель з цибулею
Малосольна форель з цибулею – це справжній делікатес, який здивує не тільки членів вашої родини, але і гостей. Подібним чином можна солити будь-яку червону рибу, бо як ріпчасту цибулю є універсальним додатком, яким неможливо зіпсувати закуску.
Час готування – 3-5 ч.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 5-7.
Інгредієнти:
- Форель – 1 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
- Спеції для засолу риби – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Злегка подмороженную рибу чистимо і розбираємо, знімаємо філе з кісточок і ретельно промиваємо. Розрізаємо на слайсы.
Крок 2. Ріпчасту цибулю «звільняємо» від лушпиння і ріжемо тонкими кільцями.
Крок 3. Дно глибокої ємності посипаємо сіллю і за бажанням спеціями і перцем, викладаємо шар риби, зверху цибулю і знову сіль.
Крок 4. Подібним чином чергуємо компоненти, укладаючи їх в тарілку.
Крок 5. Присмачую заготівлю рослинним маслом без запаху.
Крок 6. Накриваємо форель блюдцем і встановлюємо вантаж.
Крок 7. Прибираємо рибку з цибулею в холод на 3-5 годин, а після насолоджуємося її чудовим смаком. Приємного апетиту!