Слабосолона форель – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Малосольна форель з цибулею

Малосольна форель з цибулею – це справжній делікатес, який здивує не тільки членів вашої родини, але і гостей. Подібним чином можна солити будь-яку червону рибу, бо як ріпчасту цибулю є універсальним додатком, яким неможливо зіпсувати закуску.

Час готування – 3-5 ч.

Час приготування – 20-25 хв.

Порції – 5-7.

Інгредієнти:

  • Форель – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.
  • Спеції для засолу риби – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Злегка подмороженную рибу чистимо і розбираємо, знімаємо філе з кісточок і ретельно промиваємо. Розрізаємо на слайсы.

Крок 2. Ріпчасту цибулю «звільняємо» від лушпиння і ріжемо тонкими кільцями.

Крок 3. Дно глибокої ємності посипаємо сіллю і за бажанням спеціями і перцем, викладаємо шар риби, зверху цибулю і знову сіль.

Крок 4. Подібним чином чергуємо компоненти, укладаючи їх в тарілку.

Крок 5. Присмачую заготівлю рослинним маслом без запаху.

Крок 6. Накриваємо форель блюдцем і встановлюємо вантаж.

Крок 7. Прибираємо рибку з цибулею в холод на 3-5 годин, а після насолоджуємося її чудовим смаком. Приємного апетиту!