Як солити форель з рослинним маслом?
Як солити форель з рослинним маслом? Дуже просто, а головне – швидко! Приготувавши рибку за цим рецептом, ви отримаєте ніжну і тане в роті закуску, в якій буде достатня кількість солі і масла. Спробувавши засолити форель самостійно, ви назавжди будете купувати її в магазині!
Час готування – 12 ч.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Філе форелі – 500 гр.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Півкілограма червоної риби ретельно промиваємо під струменем води і насухо витираємо паперовими серветками. За бажанням знімаємо шкірку.
Крок 2. Викладаємо філе в ємність для засолу і рівномірно посипаємо сіллю.
Крок 3. Додаємо кілька пучок меленого перцю і збризкуємо невеликою кількістю масла – масажуємо форель, для рівномірного розподілу спецій.
Крок 4. Накриваємо компонент кришкою або затягуємо плівкою і на всю ніч ставимо в холодильник (близько 12 годин).
Крок 5. Вранці ніжне філе нарізаємо тонкими слайсами і доповнюємо хлібом, маслом або лимоном і зеленню. Приємного апетиту!