Смажена капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена капуста з яйцем і цибулею

Смажена капуста з яйцем і цибулею може стати улюбленим обідом для всієї вашої сім’ї. Поєднання овочів з яйцем дасть організму дозу корисних речовин, які так важливі для гарного самопочуття. Приготуйте просте і смачне блюдо з нашого перевіреного покрокового рецептом.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля зелена подрібнений – 3 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Кріп подрібнений – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа універсальна – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Добре білокачанну капусту промиваємо, обсушуємо її, після дрібно шаткуємо ножем. Якщо овоч не надто молодий, після нарізки добре пам’ятаєте його руками для виділення соку.

Крок 2. Кладемо в сковороду з рослинним маслом. Доповнюємо тертою морквиною.

Крок 3. Доповнюємо овочі подрібненою зеленою цибулею. Солимо заготівлю, посипаємо приправою і чорним меленим перцем.

Крок 4. Перемішуємо овочі і обсмажуємо до м’якості близько 10 хвилин. В процесі також важливо помішувати, щоб не допустити пригорання. В кінці кладемо сюди кріп і дрібно нарізаний помідор.

Крок 5. Перемішуємо овочі і смажимо ще кілька хвилин, після вбиваємо сюди куряче яйце.

Крок 6. Обсмажуємо, постійно помішуючи лопаткою, на помірному вогні. Готуємо, поки яйце добре не схопиться.

Крок 7. Смажена капуста з яйцем і цибулею готова. Можна пригощатися!