Смажена капуста з яйцем і цибулею
Смажена капуста з яйцем і цибулею може стати улюбленим обідом для всієї вашої сім’ї. Поєднання овочів з яйцем дасть організму дозу корисних речовин, які так важливі для гарного самопочуття. Приготуйте просте і смачне блюдо з нашого перевіреного покрокового рецептом.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля зелена подрібнений – 3 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Кріп подрібнений – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Приправа універсальна – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Добре білокачанну капусту промиваємо, обсушуємо її, після дрібно шаткуємо ножем. Якщо овоч не надто молодий, після нарізки добре пам’ятаєте його руками для виділення соку.
Крок 2. Кладемо в сковороду з рослинним маслом. Доповнюємо тертою морквиною.
Крок 3. Доповнюємо овочі подрібненою зеленою цибулею. Солимо заготівлю, посипаємо приправою і чорним меленим перцем.
Крок 4. Перемішуємо овочі і обсмажуємо до м’якості близько 10 хвилин. В процесі також важливо помішувати, щоб не допустити пригорання. В кінці кладемо сюди кріп і дрібно нарізаний помідор.
Крок 5. Перемішуємо овочі і смажимо ще кілька хвилин, після вбиваємо сюди куряче яйце.
Крок 6. Обсмажуємо, постійно помішуючи лопаткою, на помірному вогні. Готуємо, поки яйце добре не схопиться.
Крок 7. Смажена капуста з яйцем і цибулею готова. Можна пригощатися!