Смажена капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Смажена капуста з картоплею на сковороді

Смажена капуста з картоплею на сковороді на нашу перевіреного покрокового рецептом вийде навіть у новачків. Ця досить проста, смачна та поживна кулінарна ідея, можливо, стане одним з ваших улюблених. Готуйте до домашнього обіду, вечері або подавайте в якості перекусу.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо та нарізаємо соломкою.

Крок 2. Перекладаємо овоч на паперовий рушник, щоб видалити зайву вологу.

Крок 3. Обсмажуємо картоплю в сковороді з рослинною олією до золотистого відтінку.

Крок 4. Доповнюємо картопля подрібненим ріпчастою цибулею. Перемішуємо і обсмажуємо все разом.

Крок 5. Готуємо до яскравого рум’янцю овочів. Солимо за смаком.

Крок 6. Дрібною соломкою білокачанну капусту шаткуємо, викладаємо її в окрему сковороду з рослинним маслом.

Крок 7. Солимо капусту і також обсмажуємо до рум’янцю, після з’єднуємо з картоплею. Перед подачею доповнюємо подрібненим кропом.

Крок 8. Смажена капуста з картоплею на сковороді готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!