Смажена капуста з картоплею на сковороді
Смажена капуста з картоплею на сковороді на нашу перевіреного покрокового рецептом вийде навіть у новачків. Ця досить проста, смачна та поживна кулінарна ідея, можливо, стане одним з ваших улюблених. Готуйте до домашнього обіду, вечері або подавайте в якості перекусу.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Картопля очищаємо від шкірки, промиваємо та нарізаємо соломкою.
Крок 2. Перекладаємо овоч на паперовий рушник, щоб видалити зайву вологу.
Крок 3. Обсмажуємо картоплю в сковороді з рослинною олією до золотистого відтінку.
Крок 4. Доповнюємо картопля подрібненим ріпчастою цибулею. Перемішуємо і обсмажуємо все разом.
Крок 5. Готуємо до яскравого рум’янцю овочів. Солимо за смаком.
Крок 6. Дрібною соломкою білокачанну капусту шаткуємо, викладаємо її в окрему сковороду з рослинним маслом.
Крок 7. Солимо капусту і також обсмажуємо до рум’янцю, після з’єднуємо з картоплею. Перед подачею доповнюємо подрібненим кропом.
Крок 8. Смажена капуста з картоплею на сковороді готова. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!