Капуста з фаршем, смажена на сковороді
Капуста з фаршем, смажена на сковороді — одне з найбільш простих і смачних страв. Готується воно дуже швидко, при цьому виходить неймовірно ситним і цікавим. Відмінне рішення для вашого сімейного обіду або вечері. Обов’язково беріть на замітку покроковий рецепт!
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 25 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 1 кг
- Фарш м’ясний – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо моркву і ріжемо її невеликими брусочками. Відправляємо її в сковороду з рослинним маслом.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю і відправляємо його до моркви. Перемішуємо і смажимо овочі до м’якості.
Крок 3. Доповнюємо сковороду попередньо розмороженим фаршем. Добре все перемішуємо.
Крок 4. Дрібно шаткуємо капусту і викладаємо її до решти продуктів. Готуємо все разом близько 10 хвилин.
Крок 5. В кінці додаємо подрібнені помідори.
Крок 6. Солимо вміст, посипаємо спеціями і продовжуємо смажити до готовності фаршу і м’якості капусти.
Крок 7. Капуста з фаршем, смажена на сковороді готова. Пригощайтеся!