Смажена капуста на сковороді – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Капуста з фаршем, смажена на сковороді

Капуста з фаршем, смажена на сковороді — одне з найбільш простих і смачних страв. Готується воно дуже швидко, при цьому виходить неймовірно ситним і цікавим. Відмінне рішення для вашого сімейного обіду або вечері. Обов’язково беріть на замітку покроковий рецепт!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 25 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо моркву і ріжемо її невеликими брусочками. Відправляємо її в сковороду з рослинним маслом.

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і відправляємо його до моркви. Перемішуємо і смажимо овочі до м’якості.

Крок 3. Доповнюємо сковороду попередньо розмороженим фаршем. Добре все перемішуємо.

Крок 4. Дрібно шаткуємо капусту і викладаємо її до решти продуктів. Готуємо все разом близько 10 хвилин.

Крок 5. В кінці додаємо подрібнені помідори.

Крок 6. Солимо вміст, посипаємо спеціями і продовжуємо смажити до готовності фаршу і м’якості капусти.

Крок 7. Капуста з фаршем, смажена на сковороді готова. Пригощайтеся!