Смажена картопля з цибулею на сковороді – 10 рецептів з покроковими фото

Швидка і смачна картопля з ковбасою і цибулею

Швидко і смачно посмажити ситну картоплю можна з додаванням цибулі і ковбаси. Такий варіант підходить для швидкого домашнього обіду. Беріть на замітку просту кулінарну ідею, на яку ви не витратите багато часу і сил.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Ковбаса – 180 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сало – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Картоплю очищаємо і промиваємо.

2. Сало нарізаємо дрібними шматками. Вони нам згодяться для обжарювання.

3. Викладаємо шматочки сала в розпечену сковороду і чекаємо, поки вони виділять достатню кількість жиру.

4. Нарізаємо картоплю і відправляємо її в сковороду.

5. Солимо овоч на смак і смажимо до рум’янцю.

6. У цей час ріжемо ковбасу тонкими брусочками.

7. Ріпчасту цибулю розбираємо тонкими кільцями.

8. Відправляємо цибулю в загальну масу. Готуємо до появи яскравого запаху.

9. Сюди ж викладаємо підготовлену ковбасу.

10. Подрібнюємо свіжу зелень.

11. Кладемо її до картоплі. Посипаємо блюдо чорним меленим перцем, акуратно перемішуємо і через пару хвилин прибираємо з вогню.

12. Яскраве страва з картоплі, ковбаси і цибулі готово. Розкладайте по тарілках і пробуйте!