Швидка і смачна картопля з ковбасою і цибулею
Швидко і смачно посмажити ситну картоплю можна з додаванням цибулі і ковбаси. Такий варіант підходить для швидкого домашнього обіду. Беріть на замітку просту кулінарну ідею, на яку ви не витратите багато часу і сил.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Картопля – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Ковбаса – 180 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сало – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Картоплю очищаємо і промиваємо.
2. Сало нарізаємо дрібними шматками. Вони нам згодяться для обжарювання.
3. Викладаємо шматочки сала в розпечену сковороду і чекаємо, поки вони виділять достатню кількість жиру.
4. Нарізаємо картоплю і відправляємо її в сковороду.
5. Солимо овоч на смак і смажимо до рум’янцю.
6. У цей час ріжемо ковбасу тонкими брусочками.
7. Ріпчасту цибулю розбираємо тонкими кільцями.
8. Відправляємо цибулю в загальну масу. Готуємо до появи яскравого запаху.
9. Сюди ж викладаємо підготовлену ковбасу.
10. Подрібнюємо свіжу зелень.
11. Кладемо її до картоплі. Посипаємо блюдо чорним меленим перцем, акуратно перемішуємо і через пару хвилин прибираємо з вогню.
12. Яскраве страва з картоплі, ковбаси і цибулі готово. Розкладайте по тарілках і пробуйте!