Риба з цибулею та морквою на сковороді
Риба з цибулею та морквою на сковороді порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями та апетитним зовнішнім виглядом. Така страва стане чудовим рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Риба – 1 кг.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 зубчики.
- Борошно – для панірування.
- Сік лимонний – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Спеції – до смаку.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Розморожену та очищену рибу ділимо на порційні шматки. Солимо і посипаємо спеціями, поливаємо соком лимонним. Залишаємо маринуватися на 30 хвилин.
Крок 2. Ріжемо цибулю невеликими кубиками і натираємо моркву на тертці.
Крок 3. Рибу обвалюємо в борошні і обсмажуємо до рум’янцю на сковороді з олією.
Крок 4. Викладаємо до риби цибулю.
Крок 5. Далі додаємо терту на тертці моркву.
Крок 6. При необхідності додаємо ще спецій.
Крок 7. Продавлюємо сюди зубчики часнику.
Крок 8. Вливаємо трохи води і нудимо до м’якості овочів.
Крок 9. Риба з цибулею та морквою на сковороді готова. Частуйтесь!