Смажена свинина з цибулею на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Свинина з цибулею та морквою на сковороді

Свинина з цибулею та морквою на сковороді відмінно різноманітить ваше звичне меню, а також порадує нескладним кулінарним процесом. Для швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода кип’ячена – 200 мл
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину, потім ріжемо на порційні шматочки.

Крок 3. Четвертинками ріжемо ріпчасту цибулю, моркву розбираємо на брусочки.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Смажимо на ньому свинину близько 5-7 хвилин.

Крок 5. Викладаємо до м’яса цибулю і моркву. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.

Крок 6. Вливаємо кип’ячену воду. Зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати під кришкою близько 40 хвилин.

Крок 7. За 5 хвилин до готовності додаємо сіль і спеції і посипаємо зеленню.

Крок 8. Свинина з цибулею та морквою на сковороді готова. Можна подавати до столу!