Як посмажити креветки в вершково-соєвому соусі з часником на сковороді?
Ароматний і м’який вершково-соєвий соус ідеально доповнить смажені креветки, а гречана китайська локшина послужить прекрасним гарніром. На приготування такого рецепту не піде багато часу, і ви зможете швидко насолодитися ситним блюдом.
Час приготування: 20 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 3.
Склад:
- Креветки тигрові – 12 шт.
- соєвий Соус – 20 мл
- Вершки 10% – 200 мл
- Часник – 1 зубчик
- Сир вершковий – 50 гр.
- гречана Локшина – 100 гр.
- Приправа Ходанши – 4 гр.
- Масло соняшникове – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Готуємо необхідний продуктовий набір. Локшину варимо в киплячій воді близько 8 хвилин, потім наливаємо в каструлю склянку холодної води і вимикаємо вогонь.
2. Очищаємо креветки, дрібно рубаємо часник і нарізаємо цибулю пір’ям.
3. Креветки з часником накладаємо у розігріте на сковороді олію і обсмажуємо на сильному вогні протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.
4. Після цього додаємо соєвий соус, вершки, приправу і вершковий сир. Варимо на помірному вогні, помішуючи, приблизно 2 хвилини, поки не розчиниться вершковий сир.
5. Додаємо локшину, солимо, перемішуємо всі інгредієнти і знімаємо сковороду з вогню.
6. Подаємо креветки з зеленим цибулею. Приємного апетиту!