Смажені креветки в соєвому соусі з часником на сковороді – 7 рецептів з покроковими фото

Як посмажити креветки в вершково-соєвому соусі з часником на сковороді?

Ароматний і м’який вершково-соєвий соус ідеально доповнить смажені креветки, а гречана китайська локшина послужить прекрасним гарніром. На приготування такого рецепту не піде багато часу, і ви зможете швидко насолодитися ситним блюдом.

Час приготування: 20 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 3.

Склад:

  • Креветки тигрові – 12 шт.
  • соєвий Соус – 20 мл
  • Вершки 10% – 200 мл
  • Часник – 1 зубчик
  • Сир вершковий – 50 гр.
  • гречана Локшина – 100 гр.
  • Приправа Ходанши – 4 гр.
  • Масло соняшникове – за смаком.
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Готуємо необхідний продуктовий набір. Локшину варимо в киплячій воді близько 8 хвилин, потім наливаємо в каструлю склянку холодної води і вимикаємо вогонь.

2. Очищаємо креветки, дрібно рубаємо часник і нарізаємо цибулю пір’ям.

3. Креветки з часником накладаємо у розігріте на сковороді олію і обсмажуємо на сильному вогні протягом 2 хвилин, періодично помішуючи.

4. Після цього додаємо соєвий соус, вершки, приправу і вершковий сир. Варимо на помірному вогні, помішуючи, приблизно 2 хвилини, поки не розчиниться вершковий сир.

5. Додаємо локшину, солимо, перемішуємо всі інгредієнти і знімаємо сковороду з вогню.

6. Подаємо креветки з зеленим цибулею. Приємного апетиту!