Сьомга з овочами на сковороді
Сьомга з овочами на сковороді порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але і поживними властивостями. Апетитне ресторанну страву кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 1
Інгредієнти:
- Стейк сьомги – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Корінь пастернаку – 1 шт.
- Селера – 1 стебло.
- спаржева Квасоля – 100 гр.
- Горошок зелений – 100 гр.
- Вино – 2 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь розморожуємо стейки сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовими рушниками.
Крок 2. Підготуємо овочі за списком.
Крок 3. Пастернак і моркву нарізаємо кубиками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі.
Крок 4. Солимо овочі і посипаємо ароматними спеціями за смаком.
Крок 5. Додаємо до овочів черешки селери, горошок і спаржеву квасолю. Обсмажуємо все разом ще пару хвилин. Вливаємо вино і тушкуємо ще 7 хвилин.
Крок 6. Вливаємо в овочі трохи води і викладаємо рибні стейки. Солимо і посипаємо їх спеціями.
Крок 7. Тушкуємо страву під кришкою близько 10-12 хвилин.
Крок 8. Сьомга з овочами на сковороді готова. Викладайте на порційну тарілку і подавайте до столу!