Сьомга на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Сьомга з овочами на сковороді

Сьомга з овочами на сковороді порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, але і поживними властивостями. Апетитне ресторанну страву кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Стейк сьомги – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Корінь пастернаку – 1 шт.
  • Селера – 1 стебло.
  • спаржева Квасоля – 100 гр.
  • Горошок зелений – 100 гр.
  • Вино – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо стейки сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовими рушниками.

Крок 2. Підготуємо овочі за списком.

Крок 3. Пастернак і моркву нарізаємо кубиками. Обсмажуємо їх на рослинному маслі.

Крок 4. Солимо овочі і посипаємо ароматними спеціями за смаком.

Крок 5. Додаємо до овочів черешки селери, горошок і спаржеву квасолю. Обсмажуємо все разом ще пару хвилин. Вливаємо вино і тушкуємо ще 7 хвилин.

Крок 6. Вливаємо в овочі трохи води і викладаємо рибні стейки. Солимо і посипаємо їх спеціями.

Крок 7. Тушкуємо страву під кришкою близько 10-12 хвилин.

Крок 8. Сьомга з овочами на сковороді готова. Викладайте на порційну тарілку і подавайте до столу!