Спагетті з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Покроковий рецепт спагетті з фаршем і грибами

Це просте і смачне блюдо можете сміливо вносити в свою кулінарну книжку. Інгредієнти для нього прості, але поєднання спагетті, фаршу та грибів під сметанним соусом, додасть страві незвичайний смак. Для страви важливі якісні макарони, щоб не розварилися при готуванні. Фарш і гриби використовуються будь-які.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Спагетті – 450 гр.
  • Фарш – 500 гр.
  • Печериці – 400 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло оливкове – для смаження.

Для соусу:

  • Сметана – 3 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. В одній сковорідці розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому до готовності м’ясний фарш. Свіжу зелень промиваємо, дрібно шаткуємо, перекладаємо до смаженій фаршу, солимо, перемішуємо і вимикаємо вогонь.

Крок 2. Поки фарш смажиться, очищаємо і промиваємо печериці, дві цибулини і зубки часнику. Цибулю і часник дрібно рубаємо ножем, а печериці нарізаємо тонкими слайсами. В іншій сковорідці також розігріваємо трохи оливкової олії і обсмажуємо до легкого золотистого кольору цибулю з часником.

Крок 3. Потім до них кладемо слайсы печериць, обсмажуємо їх протягом 7 хвилин і посипаємо сіллю по своєму смаку. Обсмажені гриби перекладаємо в сковорідку з фаршем і перемішуємо лопаткою.

Крок 4. В піалі змішуємо три ложки сметани з водою, дрібно нашатковану зелень, посипаємо чорним перцем і сіллю. Цим сметанним соусом заливаємо фарш з печерицями, перемішуємо і тушкуємо на невеликому вогні під кришкою протягом 5-7 хвилин.

Крок 5. За загальними правилами відварюємо до готовності спагетті. Відкидаємо їх на друшляк і, не промиваючи, розкладаємо по сервировочным тарілках.

Крок 6. Поверх спагетті викладаємо фарш з грибами і наливаємо сметанний соус. Блюдо декоруємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!