Стегно індички в духовці – 10 смачних рецептів приготування філе індички з покроковими фото

Простий і смачний рецепт приготування рулету з стегна індички

З стегна індички можна приготувати соковитий і м’який рулет. Ситне м’ясне страву можна подавати з гарніром або як закуска до святкового столу. Готове м’ясо буде однаково смачним як в теплом, так і в холодному вигляді.

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 1 шт.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Гірчиця французька – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

1. М’ясо спершу промиваємо і обтираем паперовим рушником. Потім акуратно витягаємо кістка. Для цього можна зробити невеликі надрізи. Залишитися має велике філе.

2. Підготовлений шматочок м’яса посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Натираємо, щоб продукт добре просочився спеціями.

3. В тарілці з’єднуємо соєвий соус з гірчицею. Сюди ж продавлюємо очищені зубчики часнику. Ретельно розмішуємо отриману суміш.

4. Опускаємо в пряну масу шматочок філе. Залишаємо продукт маринуватися в холодильнику на 1-2 години.

5. Після маринування шматочок м’яса скручуємо в рулет. Щільно обв’язуємо його ниткою і викладаємо на деко з фольгою. Випікаємо блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.

6. Готовий рулет дістаємо з духовки і даємо йому трохи охолонути. Акуратно видаляємо нитки з продукту.

7. Рулет нарізаємо на тонкі скибочки, викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!