Простий і смачний рецепт приготування рулету з стегна індички
З стегна індички можна приготувати соковитий і м’який рулет. Ситне м’ясне страву можна подавати з гарніром або як закуска до святкового столу. Готове м’ясо буде однаково смачним як в теплом, так і в холодному вигляді.
Час приготування: 2 години 30 хвилин
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Стегно індички – 1 шт.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Гірчиця французька – 1 ст. л.
- Часник – 3 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 30 мл
Процес приготування:
1. М’ясо спершу промиваємо і обтираем паперовим рушником. Потім акуратно витягаємо кістка. Для цього можна зробити невеликі надрізи. Залишитися має велике філе.
2. Підготовлений шматочок м’яса посипаємо сіллю і чорним меленим перцем. Натираємо, щоб продукт добре просочився спеціями.
3. В тарілці з’єднуємо соєвий соус з гірчицею. Сюди ж продавлюємо очищені зубчики часнику. Ретельно розмішуємо отриману суміш.
4. Опускаємо в пряну масу шматочок філе. Залишаємо продукт маринуватися в холодильнику на 1-2 години.
5. Після маринування шматочок м’яса скручуємо в рулет. Щільно обв’язуємо його ниткою і викладаємо на деко з фольгою. Випікаємо блюдо в розігрітій до 200 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.
6. Готовий рулет дістаємо з духовки і даємо йому трохи охолонути. Акуратно видаляємо нитки з продукту.
7. Рулет нарізаємо на тонкі скибочки, викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!