Стейк з індички на сковороді – 8 рецептів приготування, як посмажити смачний і соковитий стейк

Як приготувати смачний стейк з індички з кісточкою на сковороді?

Швидка і проста ідея для ситного домашнього вечері – стейки з кісточкою з індички. М’ясо виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Порадуйте близьких яскравим і ситним блюдом!

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Стейк індички з кісточкою – 2 шт.
  • Соус соєвий – 1 ч. л.
  • Сметана – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Насіння гірчиці – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Для приготування вибираємо стейки з кісточкою. Для цього підійде гомілку індички. Промиваємо м’ясо і обтираем паперовим рушником.

2. У глибокій мисці змішуємо сметану з насінням гірчиці і чайною ложкою соєвого соусу. Розмішуємо продукти.

3. Стеки на кістки натираємо сіллю і прованськими травами.

4. Обмазуємо м’ясо сметанним соусом.

5. Перекладаємо заготовку в сковороду з киплячим рослинним маслом.

6. Смажимо м’ясо до яскравого рум’янцю з кожної сторони.

7. Перекладаємо продукт в порційні тарілки.

8. Доповнюємо стейки з кісточкою овочами за смаком і подаємо до столу!