Як приготувати смачний стейк з індички з кісточкою на сковороді?
Швидка і проста ідея для ситного домашнього вечері – стейки з кісточкою з індички. М’ясо виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Порадуйте близьких яскравим і ситним блюдом!
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Стейк індички з кісточкою – 2 шт.
- Соус соєвий – 1 ч. л.
- Сметана – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Трави прованські – за смаком.
- Насіння гірчиці – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Для приготування вибираємо стейки з кісточкою. Для цього підійде гомілку індички. Промиваємо м’ясо і обтираем паперовим рушником.
2. У глибокій мисці змішуємо сметану з насінням гірчиці і чайною ложкою соєвого соусу. Розмішуємо продукти.
3. Стеки на кістки натираємо сіллю і прованськими травами.
4. Обмазуємо м’ясо сметанним соусом.
5. Перекладаємо заготовку в сковороду з киплячим рослинним маслом.
6. Смажимо м’ясо до яскравого рум’янцю з кожної сторони.
7. Перекладаємо продукт в порційні тарілки.
8. Доповнюємо стейки з кісточкою овочами за смаком і подаємо до столу!