Як смачно і просто посмажити стейк з індички в клярі?
Хрусткий і рум’яний стейк можна приготувати з м’яса індички в клярі. Апетитне блюдо досить просте і швидке в приготуванні. Ідея послужить ситним і корисним обідом для всієї родини.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Гомілку індички – 0,6 кг
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2,5 ст. ложки
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник мелений – 0,5 ч. л.
- Трави прованські – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
1. М’ясо індички акуратно витягаємо від кістки. Намагаємося не пошкодити цілісність продукту.
2. Занадто великі шматки злегка відбиваємо, накривши їх харчовою плівкою.
3. Для кляру змішуємо яйце, борошно, сіль, чорний мелений перець, прованські трави і часник сушений. Збиваємо масу до однорідності і відсутність грудочок.
4. Кожен шматочок м’яса занурюємо в кляр і після обсмажуємо в олії на розпеченій сковороді. Готуємо з обох боків до золотистого кольору.
5. Апетитні стейки з індички доповнюємо свіжими овочами і подаємо до столу. Пригощайте домашніх!