Як правильно зварити суп харчо в мультиварці?
Знаменитий своїм смаком і ароматом харчо можна приготувати в мультиварці. Такий спосіб істотно спростить завдання і заощадить ваш час. Забирайте ідею для обіднього меню.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Яловичина – 1 кг
 - Рис – 150 гр.
 - Борошно – 30 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 3 шт.
 - Корінь петрушки – 1 шт.
 - Часник – 5 зубчиків.
 - Перець гострий – 1 шт.
 - лавровий Лист – за смаком.
 - Кінза – 1 пучок.
 - Горіхи волоські – 50 гр.
 - Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
 - Перець чорний горошок – 10 шт.
 - Паста томатна – 1 ст. л.
 - гранатовий Сік – 120 мл
 - Сіль – за смаком.
 - Масло рослинне – 60 мл
 - Вода – 3,5 л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Розморожуємо м’ясо, промиваємо овочі.
Крок 2. Яловичину ріжемо середніми шматками. Цибулю, корінь петрушки, часник і гострий перець подрібнюємо.
Крок 3. У чашу мультиварки вливаємо олію і викладаємо подрібнені овочі. Готуємо 2 хвилини в режимі для смаження.
Крок 4. Додаємо шматки м’яса і продовжуємо смажити до рум’янцю. Потім поливаємо продукти борошном, розчиненої в невеликій кількості води.
Крок 5. Вливаємо воду і ще гранатовий сік. Сюди ж висипаємо промитий рис.
Крок 6. Додаємо томатну пасту, подрібнену кінзу і горіхи. Також кладемо сіль та інші спеції. Закриваємо каструлю кришкою і включаємо режим «суп» на півтори години.
Крок 7. Наполягаємо готовий суп під кришкою 5 хвилин, після розливаємо по тарілках. Можна подавати до столу!












