Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Квасолевий суп зі свининою

Квасолевий суп зі свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На готування доведеться витратити чимало часу, тому як суха квасоля вимагає замочування, однак, підсумковий результат безперечно варто того!

Час готування – 13 ч.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Квасоля червона – 150 гр.
  • Свинина – 170 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Лист лавра – 1 шт.
  • Вода – 2 л
  • копчена Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Кріп – за смаком.
  • Приправа для супу – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Перед початком приготування очищаємо і обполіскуємо овочі, також обов’язково промиваємо свинину.

Крок 2. Обов’язково за ніч до початку варіння супу, замочуємо бобову культуру.

Крок 3. На наступний день свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і зменшуємо нагрівання.

Крок 4. До м’яса засипаємо квасоля і готуємо протягом півгодини при повільному бурління.

Крок 5. Після закінчення часу, закидаємо в бульйон нарізані овочі: картоплю, цибулю та моркву. Варимо ще 15 хвилин.

Крок 6. Коли всі складові готові, приправляємо перше блюдо лавровим листом, копченої паприкою, сіллю і іншими спеціями, які вам подобаються. Також додаємо часник, пропущений через прес.

Крок 7. Розливаємо по порційних тарілках і насолоджуємося насиченим смаком. Приємного апетиту!