Квасолевий суп зі свининою
Квасолевий суп зі свининою – це високобілкове блюдо, вживши порцію якого, ви надовго позбудетеся від голоду і отримаєте добову норму білка. На готування доведеться витратити чимало часу, тому як суха квасоля вимагає замочування, однак, підсумковий результат безперечно варто того!
Час готування – 13 ч.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Квасоля червона – 150 гр.
- Свинина – 170 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Цибулина – 1 шт.
- Лист лавра – 1 шт.
- Вода – 2 л
- копчена Паприка мелена – 1 ч. л.
- Кріп – за смаком.
- Приправа для супу – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком приготування очищаємо і обполіскуємо овочі, також обов’язково промиваємо свинину.
Крок 2. Обов’язково за ніч до початку варіння супу, замочуємо бобову культуру.
Крок 3. На наступний день свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою піну і зменшуємо нагрівання.
Крок 4. До м’яса засипаємо квасоля і готуємо протягом півгодини при повільному бурління.
Крок 5. Після закінчення часу, закидаємо в бульйон нарізані овочі: картоплю, цибулю та моркву. Варимо ще 15 хвилин.
Крок 6. Коли всі складові готові, приправляємо перше блюдо лавровим листом, копченої паприкою, сіллю і іншими спеціями, які вам подобаються. Також додаємо часник, пропущений через прес.
Крок 7. Розливаємо по порційних тарілках і насолоджуємося насиченим смаком. Приємного апетиту!