Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Грибний суп зі свининою

Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібної вермішеллю – це блюдо, яке ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю родину одними лише супчиком. Гриби відмінно гармонують з іншими компонентами, спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!

Час приготування – 60 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2,5 л.

Склад:

  • Свинина – 200 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Вода – 1,5 л
  • Печериці – 150 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Вермішель – 2 ст. л.
  • Лист лавра – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Приправа грибна – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиту і нарізану м’якоть свинини ріжемо на брусочки і, заливши водою, варимо на мінімальному нагріві. Не гаючи часу, очищаємо і промиваємо овочі і гриби.

Крок 2. Картоплю ріжемо довільними шматочками середнього розміру.

Крок 3. Висипаємо картопляні шматочки в бульйон і продовжуємо підготовку.

Крок 4. Печериці нарізаємо тонкими слайсами, моркву і цибулю – дрібними кубиками.

Крок 5. Вищезгадані компоненти обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної скоринки.

Крок 6. Перекладаємо зажарку в суп, присмачую грибною приправою, лавровим листом, перцем і сіллю. Тушкуємо до м’якості м’яса і картоплі.

Крок 7. Приблизно за 5 хвилин до зняття з конфорки, всипаємо вермішель і зелень. Доводимо до кипіння.

Крок 8. Розлив ароматний суп по тарілках, приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!