Грибний суп зі свининою
Грибний суп зі свининою, доповнений овочами і дрібної вермішеллю – це блюдо, яке ідеально підходить для поживного і ситного обіду, який допоможе вам нагодувати всю родину одними лише супчиком. Гриби відмінно гармонують з іншими компонентами, спробуйте і переконаєтеся в цьому самостійно!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2,5 л.
Склад:
- Свинина – 200 гр.
- Картопля – 5 шт.
- Вода – 1,5 л
- Печериці – 150 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Вермішель – 2 ст. л.
- Лист лавра – 2 шт.
- Масло рослинне – 2-3 ст. л.
- Приправа грибна – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промиту і нарізану м’якоть свинини ріжемо на брусочки і, заливши водою, варимо на мінімальному нагріві. Не гаючи часу, очищаємо і промиваємо овочі і гриби.
Крок 2. Картоплю ріжемо довільними шматочками середнього розміру.
Крок 3. Висипаємо картопляні шматочки в бульйон і продовжуємо підготовку.
Крок 4. Печериці нарізаємо тонкими слайсами, моркву і цибулю – дрібними кубиками.
Крок 5. Вищезгадані компоненти обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної скоринки.
Крок 6. Перекладаємо зажарку в суп, присмачую грибною приправою, лавровим листом, перцем і сіллю. Тушкуємо до м’якості м’яса і картоплі.
Крок 7. Приблизно за 5 хвилин до зняття з конфорки, всипаємо вермішель і зелень. Доводимо до кипіння.
Крок 8. Розлив ароматний суп по тарілках, приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!