Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Розсольник зі свининою і перловкою

Розсольник зі свининою і перловкою – це класика російської кухні і, ніякі заміни у вигляді рису або квасолі жодним чином не замінять основний компонент цього супу. Перловка, як і солоні огірочки – це основа, завдяки якій перша страва має тим самим неповторним смаком.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4-5.

Склад:

  • М’якоть свиняча – 300 гр.
  • Перловка – 4 ст. л.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Огірки солоні – 2-3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Корінь селери – 1/2 шт.
  • Стебло селери – 1 шт.
  • Паста томатна – 2 ст. л.
  • Спеції – за смаком.
  • Сметана для подачі.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину відварюємо з додаванням ½ кореня селери, однією очищеної морквою і сіллю. Відварне м’ясо виймаємо разом з усіма добавками, а в бульйон засипаємо промиту крупу.

Крок 2. Паралельно обсмажуємо до м’якості дрібно нарізаний стебло селери, морква і цибуля.

Крок 3. Доповнюємо засмажку кубиками солоного огірка, перемішуємо і тушкуємо ще 3-4 хвилини.

Крок 4. Овочі присмачую томатною пастою і 1-2 половниками бульйону, тушкуємо компоненти на невеликому нагріванні близько 10 хвилин.

Крок 5. До майже готової перловке закидаємо великі скибочки очищеного і промитого картоплі. Солимо і посипаємо улюбленими спеціями.

Крок 6. Як тільки картопля розм’якшилася, викладаємо в бульйон вміст сковороди і свинину – доводимо до кипіння і через 3 хвилини знімаємо з плити.

Крок 7. В якості ідеального доповнення рекомендується використовувати свіжу зелень і охолоджену сметану. Приємного апетиту!