Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Суп лагман зі свининою

Суп лагман зі свининою – це популярний азіатське страва, яка приваблює своїм оригінальним складом, в який включаються не тільки овочі і м’ясо, але також спеціальна тягнутий лапша і, звичайно ж, бульйон. В залежності від ваших уподобань, ви можете самостійно регулювати густоту страви.

Час готування – 1 ч. 10 хв.

Час приготування – 15-20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Лопатка свиняча – 500 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Редька зелена – 1 шт.
  • Цибуля червоний – 2 шт.
  • Помідори консервовані – 150 гр.
  • Бульйон яловичий – 500 мл
  • Локшина для лагмана – 400 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Перець чорний мелений – ½ ч. л.
  • Сіль – ½ ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Лопаткову частину промиваємо водою і насухо витираємо серветками, ріжемо брусками.

Крок 2. Розжарюємо рослинну олію в глибокій сковороді і смажимо м’ясо до рум’яного кольору, посипаємо сіллю, паприкою і перцем.

Крок 3. Не гаючи часу, м’якоть перцю і редьку нарізаємо соломкою, цибулю – півкільцями.

Крок 4. Підготовлені компоненти відправляємо до лопатки, перемішуємо і смажимо на сильному нагріванні близько 3-5 хвилин.

Крок 5. Доповнюємо страва подрібненими консервованими помідорами і бульйоном, доводимо до кипіння й тушкуємо протягом 40 хвилин.

Крок 6. В окремій ємності відварюємо до готовності спеціальну локшину.

Крок 7. Після закінчення часу м’ясний соус присмачую рубаною петрушкою і пропущеним через прес часником.

Крок 8. У порційні чаші поміщаємо локшину і зверху викладаємо м’ясну підливу разом з бульйоном.

Крок 9. Не чекаючи охолодження – знімаємо пробу. Приємного апетиту!