Суп лагман зі свининою
Суп лагман зі свининою – це популярний азіатське страва, яка приваблює своїм оригінальним складом, в який включаються не тільки овочі і м’ясо, але також спеціальна тягнутий лапша і, звичайно ж, бульйон. В залежності від ваших уподобань, ви можете самостійно регулювати густоту страви.
Час готування – 1 ч. 10 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Лопатка свиняча – 500 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
- Перець болгарський – 2 шт.
- Редька зелена – 1 шт.
- Цибуля червоний – 2 шт.
- Помідори консервовані – 150 гр.
- Бульйон яловичий – 500 мл
- Локшина для лагмана – 400 гр.
- Часник – 1 зуб.
- Паприка солодка мелена – 1 ч. л.
- Петрушка – 1 пучок.
- Перець чорний мелений – ½ ч. л.
- Сіль – ½ ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Лопаткову частину промиваємо водою і насухо витираємо серветками, ріжемо брусками.
Крок 2. Розжарюємо рослинну олію в глибокій сковороді і смажимо м’ясо до рум’яного кольору, посипаємо сіллю, паприкою і перцем.
Крок 3. Не гаючи часу, м’якоть перцю і редьку нарізаємо соломкою, цибулю – півкільцями.
Крок 4. Підготовлені компоненти відправляємо до лопатки, перемішуємо і смажимо на сильному нагріванні близько 3-5 хвилин.
Крок 5. Доповнюємо страва подрібненими консервованими помідорами і бульйоном, доводимо до кипіння й тушкуємо протягом 40 хвилин.
Крок 6. В окремій ємності відварюємо до готовності спеціальну локшину.
Крок 7. Після закінчення часу м’ясний соус присмачую рубаною петрушкою і пропущеним через прес часником.
Крок 8. У порційні чаші поміщаємо локшину і зверху викладаємо м’ясну підливу разом з бульйоном.
Крок 9. Не чекаючи охолодження – знімаємо пробу. Приємного апетиту!