Суп зі свининою – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Борщ зі свининою

Борщ зі свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного не на яловичині, але як і раніше неймовірно смачного і ароматного.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5.

Склад:

  • Вода – 2 л
  • Свинина (з жирком) – 400-500 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Капуста – 150 гр.
  • Буряк – 1 шт.
  • Помідори – 300 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цукор-пісок – ½ ч. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Часник – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • лавровий Лист – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Видаляємо шкірку з овочів, промиваємо водою.

Крок 2. Свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння. Прибравши пінку, варимо протягом 60 хвилин, обов’язково приправивши сіллю, лаврушкой і меленим перцем.

Крок 3. За допомогою бурачной терки подрібнюємо буряк і моркву нарізаємо цибулю.

Крок 4. В чаші блендера перебиваємо помідори, додаємо м’якоть солодкого болгарського перцю.

Крок 5. Перебиваємо до однорідної консистенції.

Крок 6. На розпеченому маслі близько трьох хвилин обсмажуємо цибулю з морквою, після викладаємо буряк і посипаємо невеликою кількістю цукрового піску. Заливаємо овочевий сумішшю з блендера.

Крок 7. Компоненти перемішуємо і тушкуємо на мінімальному полум’я близько 8-10 хвилин.

Крок 8. З готового бульйону виймаємо м’ясо, остуджуємо і, нарізавши, повертаємо в бульйон.

Крок 9. Слідом за свининою, відправляємо нарізку з картоплі – варимо 20 хвилин.

Крок 10. До размягченному картоплі висипаємо соломку білокачанної капусти і викладаємо зажарку – готуємо ще 10-12 хвилин.

Крок 11. Пробуємо суп на сіль і знімаємо з вогню, наполягаємо під закритою кришкою і подаємо до столу, обов’язково доповнивши рубаним часником із зеленню.

Крок 12. Приємного апетиту!