Борщ зі свининою
Борщ зі свининою – це всіма улюблене перше блюдо, яке кожна господиня готує по-своєму, додаючи або виключаючи деякі компоненти. Однак сьогодні ми представляємо вам рецепт класичного борщу, звареного не на яловичині, але як і раніше неймовірно смачного і ароматного.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 5.
Склад:
- Вода – 2 л
- Свинина (з жирком) – 400-500 гр.
- Морквина – 1 шт.
- Картопля – 3-4 шт.
- Цибулина – 1 шт.
- Капуста – 150 гр.
- Буряк – 1 шт.
- Помідори – 300 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цукор-пісок – ½ ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Часник – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- лавровий Лист – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Видаляємо шкірку з овочів, промиваємо водою.
Крок 2. Свинину заливаємо водою і доводимо до кипіння. Прибравши пінку, варимо протягом 60 хвилин, обов’язково приправивши сіллю, лаврушкой і меленим перцем.
Крок 3. За допомогою бурачной терки подрібнюємо буряк і моркву нарізаємо цибулю.
Крок 4. В чаші блендера перебиваємо помідори, додаємо м’якоть солодкого болгарського перцю.
Крок 5. Перебиваємо до однорідної консистенції.
Крок 6. На розпеченому маслі близько трьох хвилин обсмажуємо цибулю з морквою, після викладаємо буряк і посипаємо невеликою кількістю цукрового піску. Заливаємо овочевий сумішшю з блендера.
Крок 7. Компоненти перемішуємо і тушкуємо на мінімальному полум’я близько 8-10 хвилин.
Крок 8. З готового бульйону виймаємо м’ясо, остуджуємо і, нарізавши, повертаємо в бульйон.
Крок 9. Слідом за свининою, відправляємо нарізку з картоплі – варимо 20 хвилин.
Крок 10. До размягченному картоплі висипаємо соломку білокачанної капусти і викладаємо зажарку – готуємо ще 10-12 хвилин.
Крок 11. Пробуємо суп на сіль і знімаємо з вогню, наполягаємо під закритою кришкою і подаємо до столу, обов’язково доповнивши рубаним часником із зеленню.
Крок 12. Приємного апетиту!