Свиняча корейка – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Свиняча корейка з цибулею на сковороді

Свиняча корейка з цибулею на сковороді володіє неперевершеною ніжністю. Страва ідеально підійде до будь-якого гарніру. Цибульна подушка за рахунок тривалої термічної обробки перетворюється в чудовий густий соус. Страва готується не складніше смаженої картоплі. М’ясо виходить мега ніжним і розпадається на волокна.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Свиняча корейка – 4 шматки.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 ст. л.
  • Кетчуп часниковий – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Корейку обдайте під краном водою, просушіть серветками. Посоліть і поперчіть. Приправити гірчицею, соєвим соусом і кетчупом.

Крок 2. Перемішайте і приберіть маринуватися в холод, краще на ніч.

Крок 3. Сковорідку з товстим дном прогрійте на помірній температурі. Влийте рафінована олія. Викладіть корейку в маринаді.

Крок 4. Обсмажте до апетитного золотистого кольору з усіх сторін.

Крок 5. Часникові зубки і цибулину очистіть від лушпиння. Подрібніть овочі.

Крок 6. Залишки маринаду трохи розбавте водою.

Крок 7. Вилийте в сковорідку.

Крок 8. Зверху покладіть цибулю і часник. Приперчите.

Крок 9. Закрийте сковороду кришкою, мінімізуйте нагрів і тушкуйте.

Крок 10. Не забувайте перемішувати час від часу.

Крок 11. Через 20 хвилин вимкніть плиту і залиште страву відпочити, накривши кухонним рушником.

Крок 12. Апетитне блюдо розкладіть порційно.

Крок 13. М’ясо в цибульному соусі вийде мега соковитим.

Крок 14. При бажанні блюдо доповнюють улюбленим гарніром. Насолоджуйтеся ніжним м’ясом. Їжте смачно і з задоволенням! Приємного апетиту!