Свиняча корейка з цибулею на сковороді
Свиняча корейка з цибулею на сковороді володіє неперевершеною ніжністю. Страва ідеально підійде до будь-якого гарніру. Цибульна подушка за рахунок тривалої термічної обробки перетворюється в чудовий густий соус. Страва готується не складніше смаженої картоплі. М’ясо виходить мега ніжним і розпадається на волокна.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4
Склад:
- Свиняча корейка – 4 шматки.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Кетчуп часниковий – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Корейку обдайте під краном водою, просушіть серветками. Посоліть і поперчіть. Приправити гірчицею, соєвим соусом і кетчупом.
Крок 2. Перемішайте і приберіть маринуватися в холод, краще на ніч.
Крок 3. Сковорідку з товстим дном прогрійте на помірній температурі. Влийте рафінована олія. Викладіть корейку в маринаді.
Крок 4. Обсмажте до апетитного золотистого кольору з усіх сторін.
Крок 5. Часникові зубки і цибулину очистіть від лушпиння. Подрібніть овочі.
Крок 6. Залишки маринаду трохи розбавте водою.
Крок 7. Вилийте в сковорідку.
Крок 8. Зверху покладіть цибулю і часник. Приперчите.
Крок 9. Закрийте сковороду кришкою, мінімізуйте нагрів і тушкуйте.
Крок 10. Не забувайте перемішувати час від часу.
Крок 11. Через 20 хвилин вимкніть плиту і залиште страву відпочити, накривши кухонним рушником.
Крок 12. Апетитне блюдо розкладіть порційно.
Крок 13. М’ясо в цибульному соусі вийде мега соковитим.
Крок 14. При бажанні блюдо доповнюють улюбленим гарніром. Насолоджуйтеся ніжним м’ясом. Їжте смачно і з задоволенням! Приємного апетиту!