Як смачно запекти свинячі реберця з грибами в духовці?
Ситне і яскраве домашнє блюдо на вечерю можна приготувати з свинячих реберець і грибів в духовці. Частування ідеально доповнять свіжі овочі, ароматна зелень або маринади.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,5 кг
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Картопля – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
Процес приготування:
Крок 1. Свинячі ребра промиваємо під водою і поділяємо на невеликі частини.
Крок 2. М’ясний продукт кладемо в глибоку посуд. Сюди ж кладемо кільця ріпчастої цибулі. Посипаємо інгредієнти сіллю і перцем, розмішуємо і маринуємо 15 хвилин.
Крок 3. В цей час промиваємо печериці і нарізаємо їх на четвертинки.
Крок 4. Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо тонкими пластинами. Посипаємо продукт сіллю.
Крок 5. У форму для випікання викладаємо мариновані ребра. Посипаємо їх грибами і накриваємо картопляними пластинами. Запікаємо 1 годину при температурі 180 градусів.
Крок 6. Готову страву перекладаємо на тарілку, доповнюємо свіжою зеленню і подаємо до столу!