Хрусткі свинячі реберця по-канадськи в духовці
Один з найбільш яскравих способів приготування свинячих реберець в духовці – по-канадськи. Продукт порадує ароматною і хрусткою паніровкою. Насичений смак страви нікого не залишить байдужим.
Час приготування: 2 години
Час приготування: 1 год
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,8 кг
- Пюре яблучне – 3 ст. л.
- Соус томатний – 3 ст. л.
- Соус соєвий – 90 мл
- Лимон – 0,5 шт.
- Цукор – 50 гр.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
- Паприка – 0,5 ч. л.
- Кориця – 0,5 ч. л.
- Часник сушений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. У глибокому посуді з’єднуємо яблучне пюре з томатною пастою. Сюди ж додаємо цукор, спеції і соєвий соус. Ретельно перемішуємо масу.
Крок 2. Заздалегідь промиваємо реберця, поділяємо їх на невеликі частини і маринуємо в підготовленому соусі. Поливаємо заготівлю соком половини лимона. Можна залишити на 1-2 години.
Крок 3. Реберця витягуємо з маринаду і перекладаємо на деко. Накриваємо блюдо фольгою і готуємо його 1 годину при температурі 200 градусів.
Крок 4. Через 40 хвилин готування знімаємо фольгу і обмазуємо м’ясо маринадом.
Крок 5. Хрусткі і рум’яні реберця готові. Доповнюйте із зеленню і овочами. Можна подавати до столу!