Свинячі реберця в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Хрусткі свинячі реберця по-канадськи в духовці

Один з найбільш яскравих способів приготування свинячих реберець в духовці – по-канадськи. Продукт порадує ароматною і хрусткою паніровкою. Насичений смак страви нікого не залишить байдужим.

Час приготування: 2 години

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Ребра свинячі – 0,8 кг
  • Пюре яблучне – 3 ст. л.
  • Соус томатний – 3 ст. л.
  • Соус соєвий – 90 мл
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Цукор – 50 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Паприка – 0,5 ч. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Часник сушений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокому посуді з’єднуємо яблучне пюре з томатною пастою. Сюди ж додаємо цукор, спеції і соєвий соус. Ретельно перемішуємо масу.

Крок 2. Заздалегідь промиваємо реберця, поділяємо їх на невеликі частини і маринуємо в підготовленому соусі. Поливаємо заготівлю соком половини лимона. Можна залишити на 1-2 години.

Крок 3. Реберця витягуємо з маринаду і перекладаємо на деко. Накриваємо блюдо фольгою і готуємо його 1 годину при температурі 200 градусів.

Крок 4. Через 40 хвилин готування знімаємо фольгу і обмазуємо м’ясо маринадом.

Крок 5. Хрусткі і рум’яні реберця готові. Доповнюйте із зеленню і овочами. Можна подавати до столу!