Свинина по-французьки з картоплею та сиром у духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Свинина по-французьки з картоплею та майонезом

Свинина по-французьки з картоплею та майонезом виходить неймовірно смачною та апетитною. Така страва урізноманітнить ваше звичне меню. Його можна подавати до обіду чи вечері разом із улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг.
  • Картопля – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – 60 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю чистимо, промиваємо і ріжемо тонкими кружальцями. Викладаємо з них рівний шар у формі для запікання, промащеною олією. Солимо і перчимо овоч за смаком.

Крок 2. Сюди ж викладаємо півкільця цибулі.

Крок 3. Обробляємо свинину на скибочки та викладаємо на овочі. Солимо і перчимо.

Крок 4. Добре промазуємо все майонезом.

Крок 5. Далі посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці.

Крок 6. Відправляємо страву в розігріту духовку до 200° на 1 годину.

Крок 7. Свинина по-французьки з картоплею та майонезом готова. Подавайте апетитну страву до столу!