Свинина цілим шматком, запечена в духовці – 10 рецептів з покроковими фото

Ніжна і м’яка свинина, запечена одним шматком з часником

Один з класичних видів закуски з свинини. Крім чудового смаку свинина з часником ще й дуже легко готується в духовці. Напередодні свят цей рецепт вам точно знадобиться.

Час готування: 150 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Свинина – 1 кг
  • Часник – 5-6 зуб.
  • Спеції – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинину промийте, просушіть та натріть сіллю, подрібненим часником і спеціями.

2. Шматок свинини скрутіть в рулет і перев’яжіть товстими нитками.

3. Загорніть свинину в декілька шарів фольги. Запікайте м’ясо в духовці при 220 градусах 1-1,5 години.

4. Готове м’ясо остудіть у фользі, потім розгорніть її і зріжте нитки.

5. Свинину наріжте часточками і подавайте на стіл в якості м’ясної нарізки.

Приємного апетиту!