Ніжна і м’яка свинина, запечена одним шматком з часником
Один з класичних видів закуски з свинини. Крім чудового смаку свинина з часником ще й дуже легко готується в духовці. Напередодні свят цей рецепт вам точно знадобиться.
Час готування: 150 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6-8.
Склад:
- Свинина – 1 кг
- Часник – 5-6 зуб.
- Спеції – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину промийте, просушіть та натріть сіллю, подрібненим часником і спеціями.
2. Шматок свинини скрутіть в рулет і перев’яжіть товстими нитками.
3. Загорніть свинину в декілька шарів фольги. Запікайте м’ясо в духовці при 220 градусах 1-1,5 години.
4. Готове м’ясо остудіть у фользі, потім розгорніть її і зріжте нитки.
5. Свинину наріжте часточками і подавайте на стіл в якості м’ясної нарізки.
Приємного апетиту!