Свинина з грибами та сиром у духовці
Свинина з грибами та сиром у духовці відмінно урізноманітнює ваше домашнє меню, а також порадує простим кулінарним процесом. Для простого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе та близьких апетитним частуванням!
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Свинина – 200 гр.
- Гриби печериці – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 60 гр.
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль за смаком.
- Олія – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і дрібно рубаємо її ножем.

Крок 2. Чистимо гриби та ріжемо невеликими кубиками.

Крок 3. У сковороді з олією обсмажуємо цибулю з грибами до рум’янцю.

Крок 4. Свинину обробляють на порційні шматочки, потім відбиваємо їх кухонним молоточком.

Крок 5. Викладаємо м’ясо у форму для запікання, посипаємо сіллю.

Крок 6. Кладемо на свинину обсмажені гриби із цибулею.

Крок 7. Посипаємо заготовки тертим сиром.

Крок 8. Обмазуємо це майонезом.

Крок 9. Відправляємо заготовку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 10. Свинина з грибами та сиром у духовці готова. Подавайте до столу!













