Сирна паска – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Пишний і дуже смачна паска з розпушувачем

найлегший і безпрограшний варіант пишного сирного паски для початківців господарок, з швидкістю приготування якого може позмагатися хіба що мультиварка або хлібопічка.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 60 хв

Порцій – 8.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 350 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Масло вершкове – 130 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Апельсин – 1 шт.
  • Цукати – 50 гр.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Горіхи – 50 гр.
  • Ванілін – 5 гр.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Цукор – 1 склянка

Процес приготування:

1. Сир збиваємо блендером до однорідного стану, позбавляючись від крупинок і грудочок.

2. В окремій ємності до размягченному маслу вмішуємо цукор і збиваємо до повного розчинення кристалів цукру-піску. По консистенції вершкова маса повинна нагадувати крем.

3. Сюди ж додаємо одне яйце і продовжуємо збивати міксером до однорідності.

4. З’єднуємо получившеюся масу з сирною і добре перемішуємо. Також можна використовувати міксер.

5. Зі свіжого апельсина видавлюємо сік і знімаємо цедру, яку потім подрібнюємо. Сік з подрібненою цедрою додаємо в тісто.

6. Окремо просіваємо борошно і змішати з розпушувачем, ваніліном і сіллю.

7. Переходимо до важливого етапу замішування тіста. Поєднуємо дві однорідні маси, вмішуючи в суху більш вологе. Все перемішуємо за допомогою лопатки.

8. Додаємо подрібнені цукати з горіхами і родзинками, знову ж таки не забуваємо добре перемішати.

9. Готовим тестом наповнюємо формочки для випікання.

10. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися паски протягом 40 хвилин. Час може дуже відрізнятися від розмірів форми і особливостей духовки.

11. Готові паски остуджуємо і тільки після цього виймаємо з форми.

Приємного вам апетиту!