Пишний і дуже смачна паска з розпушувачем
найлегший і безпрограшний варіант пишного сирного паски для початківців господарок, з швидкістю приготування якого може позмагатися хіба що мультиварка або хлібопічка.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 60 хв
Порцій – 8.
Склад:
- Борошно пшеничне – 350 гр.
- Сир – 150 гр.
- Масло вершкове – 130 гр.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Розпушувач – 10 гр.
- Апельсин – 1 шт.
- Цукати – 50 гр.
- Родзинки – 50 гр.
- Горіхи – 50 гр.
- Ванілін – 5 гр.
- Сіль – ½ ч. л.
- Цукор – 1 склянка
Процес приготування:
1. Сир збиваємо блендером до однорідного стану, позбавляючись від крупинок і грудочок.
2. В окремій ємності до размягченному маслу вмішуємо цукор і збиваємо до повного розчинення кристалів цукру-піску. По консистенції вершкова маса повинна нагадувати крем.
3. Сюди ж додаємо одне яйце і продовжуємо збивати міксером до однорідності.
4. З’єднуємо получившеюся масу з сирною і добре перемішуємо. Також можна використовувати міксер.
5. Зі свіжого апельсина видавлюємо сік і знімаємо цедру, яку потім подрібнюємо. Сік з подрібненою цедрою додаємо в тісто.
6. Окремо просіваємо борошно і змішати з розпушувачем, ваніліном і сіллю.
7. Переходимо до важливого етапу замішування тіста. Поєднуємо дві однорідні маси, вмішуючи в суху більш вологе. Все перемішуємо за допомогою лопатки.
8. Додаємо подрібнені цукати з горіхами і родзинками, знову ж таки не забуваємо добре перемішати.
9. Готовим тестом наповнюємо формочки для випікання.
10. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися паски протягом 40 хвилин. Час може дуже відрізнятися від розмірів форми і особливостей духовки.
11. Готові паски остуджуємо і тільки після цього виймаємо з форми.
Приємного вам апетиту!