Як приготувати сирну паску з желатином в домашніх умовах?
Перш, ніж подати великдень на стіл, вона повинна застигнути в холодному місці. щоб сирна паска мала щільну консистенцію можна додати до її складу желатин. Крім усього іншого, це прискорить процес приготування пасхи.
Час готування: 4,5 години.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Сир – 500 гр.
- Цукор – 65 гр.
- Вершки – 100 гр.
- Сіль – 1 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сухофрукти – 100 гр.
- Желатин – 10 гр.
- Ванілін – 1 гр.
Процес приготування:
1. У сир додайте цукор, сіль, вершки і вершкове масло, збийте інгредієнти блендером.
2. Желатин залийте тепой водою і залиште на 10 хвилин, потім підігрійте його, щоб він повністю розчинився. Сухофрукти залийте окропом, помийте і наріжте. Додайте желатинову масу і сухофрукти в сирну масу, перемішайте.
3. Форму для паски застеліть вологою марлею.
4. У форму викладіть сирну масу, прикрийте її краями марлі, встановіть зверху вантаж і помістіть в холодильник до повного застигання.
5. Через 3-4 години великдень буде готова, прикрасьте її за своїм смаком і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!