Сирна паска – 10 смачних рецептів класичної пасхи з сиру з покроковими фото

Як приготувати сирну паску з желатином в домашніх умовах?

Перш, ніж подати великдень на стіл, вона повинна застигнути в холодному місці. щоб сирна паска мала щільну консистенцію можна додати до її складу желатин. Крім усього іншого, це прискорить процес приготування пасхи.

Час готування: 4,5 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Сир – 500 гр.
  • Цукор – 65 гр.
  • Вершки – 100 гр.
  • Сіль – 1 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Сухофрукти – 100 гр.
  • Желатин – 10 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

1. У сир додайте цукор, сіль, вершки і вершкове масло, збийте інгредієнти блендером.

2. Желатин залийте тепой водою і залиште на 10 хвилин, потім підігрійте його, щоб він повністю розчинився. Сухофрукти залийте окропом, помийте і наріжте. Додайте желатинову масу і сухофрукти в сирну масу, перемішайте.

3. Форму для паски застеліть вологою марлею.

4. У форму викладіть сирну масу, прикрийте її краями марлі, встановіть зверху вантаж і помістіть в холодильник до повного застигання.

5. Через 3-4 години великдень буде готова, прикрасьте її за своїм смаком і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!