Сирна запіканка з морквою і яблуком
Сирна запіканка з морквою і яблуком порадує дивовижним поєднанням солодкого і кислого смаку. Таке частування стане цікавим сніданком або доповненням до сімейного чаювання. Використовуйте для приготування наш перевірений покроковий рецепт з фотографіями!
Час приготування: 1 годину 10 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Сир – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Яблуко – 2 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 1 ч. л.
- Крупа манна – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку підготуємо моркву і яблуко. Обидва інгредієнта необхідно очистити і натерти на тертці.
Крок 2. З’єднуємо куряче яйце з цукром. Збиваємо до отримання пишної піни.
Крок 3. Відправляємо до яйця сир і сметану. Вимішуємо все до утворення однорідної маси.
Крок 4. Викладаємо терті яблука і моркву в сирне тісто. Перемішуємо заготовку.
Крок 5. Форму для випікання обмазуємо шматочком вершкового масла і посипаємо манною крупою. Це вбереже запіканку від пригорання.
Крок 6. Виливаємо тісто в підготовлену форму, розрівнюємо його по поверхні. Випікаємо 45 хвилин при температурі 190 градусів.
Крок 7. Сирна запіканка з морквою і яблуком готова. Нарізайте частування порційними шматочками і швидше пробуйте!