Запіканка з сиру з яблуками і корицею
Запіканка з сиру з яблуками і корицею порадує вас своїм яскравим дивовижним смаком і пряним ароматом. Приготувати таке частування своїми руками зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і близьких апетитною випічкою.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Сир – 0,5 кг
- Яблуко – 3 шт.
- Банан – за бажанням.
- Кориця мелена – на смак.
- Яйце – 4 шт.
- Мука кукурудзяна – 4 ст. л.
- Цукор – 2 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Для основи запіканки з’єднуємо сир, яйця, кукурудзяне борошно, цукор і розпушувач.
Крок 2. Перемелюємо заготівлю заглибним блендером до однорідності.
Крок 3. В запіканку можна додати трохи банана. Нарізаємо його невеликими шматочками.
Крок 4. Два з половиною яблука ріжемо кубиками. Половину яблука розбираємо акуратними тонкими часточками.
Крок 5. У форму для випікання викладаємо кубики яблук і трохи банана (якщо використовуєте).
Крок 6. Заливаємо яблучний шар сирною масою. Розрівнюємо поверхню лопаткою.
Крок 7. З сиру розкладаємо яблучні дольки, посипаємо їх меленою корицею. Випікаємо частування 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 8. Запіканка з сиру з яблуками і корицею готова. Подавайте апетитний десерт до столу!