Крем-суп з сиру з брокколі
Крем-суп з сиру з брокколі – ситне і смачне частування, приготування якого займе не більш півгодини. Приготувати страву з легкістю зможе кожен. Кількість вершків має намір не зазначено. Кожен додає до потрібної консистенції. Наскільки жирні вершки – теж не принципово.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 2
Склад:
- Картопля – 130 гр.
- Вода – 1 л
- Вершки – за смаком.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Моркву – 90 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Цибуля ріпчаста – 80 гр.
- Брокколі – 200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Почистивши картоплю, моркву та цибулю, обполіскуємо їх. Дістаємо заморожену брокколі.
Крок 2. Крупно порізавши овочі, кладемо в каструлю з водою. Приправляємо спеціями. Розміщуємо на конфорці. Вскипятив, мінімізуємо нагрівання і варимо, поки овочі не стануть м’якими.
Крок 3. Знявши з конфорки, додаємо сир і вершки. Кількістю вершків регулюємо густоту. Жирність продукту беремо будь-яку, але, як правило, чим жирніше, тим смачніше. Перемішавши, доводимо до гладкої консистенції за допомогою кухонного агрегату.
Крок 4. Якщо немає електротехніки, перетираємо вміст каструлі через сито або розминаємо товкачиком. Суп повертаємо на конфорку, злегка прогріваємо, не доводячи до кипіння.
Крок 5. Сервіруємо і декоруємо на свій розсуд. Посипаємо подрібненою зеленню і малюємо павутинку вершками. Страва виглядає приголомшливо. Гості залишаться в захопленні. Приємного апетиту!