Сирний крем-суп – 10 рецептів приготування супу-пюре з покроковими фото

Сирний крем-суп з грінками

Сирний крем-суп з грінками виходить неймовірно ніжним. Зовнішній вигляд страви приваблює своєю яскравістю. Хрусткі грінки підкреслюють бархатисту текстуру супу. А сирний смак закрутить голову будь-кому. Це відмінний варіант для святкового столу.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Картопля – 2 шт.
  • Курячі спинки – за смаком.
  • Свинячі реберця – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сирок плавлений – 100 гр.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Кукурудза – 0,5 банки.
  • Горіх мускатний – 0,3 ч. л.
  • Вершки 10% – 200 мл
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Бульйон – 1,5 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Батон – 2 скибочки.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь варимо курячі спинки і свинячі реберця. Проціджуємо бульйон. М’ясо використовуємо на розсуд для інших страв. Відливаємо 1,5 склянки бульйону.

Крок 2. Очищаємо і подрібнюємо цибулю.

Крок 3. Почистивши картоплю, ріжемо кубиками.

Крок 4. Очищений часник раздавливаем. Беремо каструлю з подвійним дном вливаємо олію. Вивантажуємо нарізку і підсмажуємо разом з часником.

Крок 5. Очищаємо моркву натираємо на тертці. Перекладаємо в каструлю. Продовжуємо готувати.

Крок 6. Потроху до обжарке вливаємо бульйон.

Крок 7. Додаємо ще.

Крок 8. Вливаємо воду. Кладемо лаврушки і досолює.

Крок 9. Доводимо овочі до готовності. Дістаємо лаврушки і пюрируем овочі блендером.

Крок 10. Додаємо вершки.

Крок 11. Приправляємо мускатним горіхом.

Крок 12. Кладемо плавлений сир.

Крок 13. Кип’ятимо, поки сир повністю не розійдеться.

Крок 14. Розливаємо по порціях. Кладемо консервовану кукурудзу.

Крок 15. Хліб ріжемо на кубики.

Крок 16. Нагрівання сковорідку і розпустивши рослинне масло, кладемо хліб і підрум’янюємо.

Крок 17. Грінки розкладаємо по порціях.

Крок 18. Декоруємо на свій розсуд.

Крок 19. Приступаємо до дегустації, поки сухарики не розмокли.

Крок 20. Не дуже клопітно, але дуже смачно! Приємного апетиту!