Сирний крем-суп – 10 рецептів приготування супу-пюре з покроковими фото

Сирний крем-суп по-французьки

Сирний крем-суп по-французьки готується просто, володіє шикарним текстурою і привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування використовують бюджетні інгредієнти, які не вдарять по кишені. Жирність вершків не принципова, підійдуть як 20%, так і 10%.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 12

Склад:

  • Картопля – 400 гр.
  • Вода – 3 л
  • Сирки плавлені – 400 гр.
  • Морква – 200 гр.
  • Сіль – 25 гр.
  • Хмелі-сунелі – 5 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • кукурудза Консервована – 400 гр.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти для апетитного супу. Очищаємо картоплю, моркву та цибулю.

Крок 2. Моркву і цибулю ріжемо досить крупно. Метод нарізки не принципове, всі компоненти все одно будемо подрібнюватися. Вивантажуємо овочі в прогріту з рослинним маслом каструлю, бажано з толстостенным дном. Обсмажуємо до привабливого золотистого відтінку.

Крок 3. Вливаємо сюди 3 літри фільтрованої води. Даємо закипіти. А поки чистимо картоплю і крупно ріжемо. Закидаємо в суп, прикривши і збавивши температуру, готуємо 20 хвилин.

Крок 4. Коли овочі приготуються, озброївшись приладом, акуратно подрібнюємо вміст каструлі або використовуємо комбайн. Повертаємо на плиту і даємо закипіти. Після чого прибираємо з конфорки.

Крок 5. Плавлені сирки ріжемо на шматки зручні і вивантажуємо в суп, даємо розчинитися. Вивантажуємо консервовану кукурудзу без рідини. Присмачую спеціями. Добре перемішуємо. Сервіруємо, доповнивши підсушеним хлібом. Приємного апетиту!