Сирний крем-суп по-французьки
Сирний крем-суп по-французьки готується просто, володіє шикарним текстурою і привабливим зовнішнім виглядом. Для приготування використовують бюджетні інгредієнти, які не вдарять по кишені. Жирність вершків не принципова, підійдуть як 20%, так і 10%.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 12
Склад:
- Картопля – 400 гр.
- Вода – 3 л
- Сирки плавлені – 400 гр.
- Морква – 200 гр.
- Сіль – 25 гр.
- Хмелі-сунелі – 5 гр.
- Цибуля ріпчаста – 200 гр.
- кукурудза Консервована – 400 гр.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти для апетитного супу. Очищаємо картоплю, моркву та цибулю.
Крок 2. Моркву і цибулю ріжемо досить крупно. Метод нарізки не принципове, всі компоненти все одно будемо подрібнюватися. Вивантажуємо овочі в прогріту з рослинним маслом каструлю, бажано з толстостенным дном. Обсмажуємо до привабливого золотистого відтінку.
Крок 3. Вливаємо сюди 3 літри фільтрованої води. Даємо закипіти. А поки чистимо картоплю і крупно ріжемо. Закидаємо в суп, прикривши і збавивши температуру, готуємо 20 хвилин.
Крок 4. Коли овочі приготуються, озброївшись приладом, акуратно подрібнюємо вміст каструлі або використовуємо комбайн. Повертаємо на плиту і даємо закипіти. Після чого прибираємо з конфорки.
Крок 5. Плавлені сирки ріжемо на шматки зручні і вивантажуємо в суп, даємо розчинитися. Вивантажуємо консервовану кукурудзу без рідини. Присмачую спеціями. Добре перемішуємо. Сервіруємо, доповнивши підсушеним хлібом. Приємного апетиту!