Сирний суп з грибами – 7 рецептів з покроковими фото

Як приготувати вершково-сирний суп з грибами?

Ніжний вершково-сирний суп можна приготувати з додаванням грибів. Таке блюдо стане відмінним доповненням до вашого обіду. Запам’ятовуйте просту кулінарну ідею!

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Гриби шампіньйони – 250 гр.
  • Картопля – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Вершки 10% — 200 мл
  • Кріп – ¼ пучка.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Нарізаємо печериці тонкими пластами. Обсмажуємо продукт до готовності у рослинній олії.

2. Ріжемо картоплю кубиками і відварюємо її в каструлі до напівготовності.

3. В цей час подрібнюємо цибулю, моркву і часник.

4. Відправляємо овочі і гриби в каструлю.

5. Відразу ж викладаємо сюди плавлений сир. Додаємо сіль і мелений перець.

6. Варимо до готовності картоплі і розплавлення сиру. В кінці вливаємо вершки і додаємо подрібнений кріп.

7. Готовий вершково-сирний суп з грибами розливаємо по тарілках і подаємо до столу!