Як приготувати вершково-сирний суп з грибами?
Ніжний вершково-сирний суп можна приготувати з додаванням грибів. Таке блюдо стане відмінним доповненням до вашого обіду. Запам’ятовуйте просту кулінарну ідею!
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Гриби шампіньйони – 250 гр.
 - Картопля – 350 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Часник – 1 зубчик
 - Сир плавлений – 100 гр.
 - Вершки 10% — 200 мл
 - Кріп – ¼ пучка.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - Масло рослинне – для смаження.
 
Процес приготування:
1. Нарізаємо печериці тонкими пластами. Обсмажуємо продукт до готовності у рослинній олії.
2. Ріжемо картоплю кубиками і відварюємо її в каструлі до напівготовності.
3. В цей час подрібнюємо цибулю, моркву і часник.
4. Відправляємо овочі і гриби в каструлю.
5. Відразу ж викладаємо сюди плавлений сир. Додаємо сіль і мелений перець.
6. Варимо до готовності картоплі і розплавлення сиру. В кінці вливаємо вершки і додаємо подрібнений кріп.
7. Готовий вершково-сирний суп з грибами розливаємо по тарілках і подаємо до столу!












