Тарталетки з начинкою – 10 найбільш смачних і простих рецептів з фото

Тарталетки з начинкою, запечені в духовці

Цей варіант тарталеток прекрасно підійде до будь-якого святкового столу. Хрустке тісто в поєднанні з ніжним курячим філе під ароматною сирною скоринкою зведуть з розуму будь-кого. Подаються тарталетки з начинкою, запечені в духовці, як в теплом, так і в охолодженому вигляді. Смачно завжди!

Склад:

  • Куряче філе – 260 р.
  • Тарталетки – 18 шт.
  • Пшенична мука – 1-1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана – 210 р.
  • Печериці – 180 р.
  • Сир – 0,2 кг

Процес приготування:

1. Гриби добре промийте під холодною водою. Відкиньте на друшляк і дайте обсохнути протягом 10-15 хвилин. Акуратно печериці наріжте тонкими смужками, а потім подрібніть їх до кубиків шириною 5-7 міліметрів.

2. Куряче філе промийте під проточною водою і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте курку на гарячій сковороді з вершковим маслом. Обсмажувати краще на середньому вогні, щоб курка не встигла покритися скоринкою, але залишилася при цьому сирої всередині.

3. Приблизно через 5 хвилин після початку обсмажування курячого філе, додайте на сковорідку нарізані печериці. Додайте трохи меленого перцю і пару щіпок солі. Перемішайте і обсмажте до готовності курки та грибів. Перекладіть на тарілку.

4. Борошно потрібно обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, потім додати до неї 210 грам сметани. Ретельно змішайте обидва інгредієнта і дочекайтеся, поки вони закиплять.

5. Залийте цим соусом обсмажену курку з грибами і добре перемішайте, щоб соус розподілився рівномірно по всьому курячого філе. Якщо маса вийде дуже густий, потрібно додати трохи води (але будьте обережні, рідкої начинка теж не повинна бути).

6. Поки курка у вершковому соусі остигає, натріть 200 грам твердого сиру на тертці середнього розміру.

7. На деко поставте тарталетки і наповніть їх постигла начинкою. Закуску посипте зверху тертим сиром.

8. Духовку розігрійте до 200 градусів. Поставте деко з тарталетками на середній рівень добре розігрітій духовки приблизно на 10-15 хвилин. Як тільки верх начинки придбає апетитний золотистий відтінок, можна виймати закуску з духовки.

9. Подавати тарталетки з запеченої начинкою можна і в теплому вигляді, відразу з духовки, і після того, як вони охолонуть.

Приємного апетиту!