Тарталетки з печінкою тріски – 6 рецептів з покроковими фото

Тарталетки – чудова закуска для грандіозного святкового столу або невеликого сімейного торжества. Печінка тріски дуже часто використовують для начинки, її можна комбінувати з різними інгредієнтами. У статті ми постаралися зібрати 6 різних варіантів приготування цієї закуски.

Тарталетки з печінкою тріски, сиром і яйцем

Першокласна ефектна святкова закуска – тарталетки. Начинка з консервованої печінки тріски, сиру і вареного яйця готується швидко. Тарталетки можна також використовувати готові або спекти їх самостійно.

Інгредієнти на
5 порц.

  • Печінка тріски 1 банка
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
  • Сир плавлений 1 шт.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Тарталетки 1 упаковка
  • Майонез столовий молочний 1 пачка
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Тарталетки з печінкою тріски приготувати дуже просто! Розкрийте банку консервів, злийте сік і викладіть печінку в миску, розімніть її виделкою.
  2. Курячі яйця опустіть в киплячу воду і варіть 10 хвилин. Потім остудіть, очистіть шкаралупу і яйця натріть на крупній тертці.
  3. Твердий і плавлений сир натріть на крупній тертці. Викладіть всі подрібнені інгредієнти в миску.
  4. Додайте майонез і сіль за смаком, перемішайте.
  5. Наповніть тарталетки отриманою сумішшю і закуска готова. Подавайте її, розклавши на красивому блюді.

Тарталетки з печінкою тріски і плавленим сиром

Якщо у Вашій родині люблять печінку тріски, то приготуйте швидку і просту закуску в тарталетках. Консервовану печінка тріски змішайте з плавленим сиром, і у Вас вийде ніжне і ситне блюдо для швидкого перекусу посеред дня.

Час приготування: 15

Час приготування: 15 хв

Порцій – 10

Склад:

  • Печінка тріски – 120 гр.
  • Сир плавлений – 100 гр.
  • Тарталетки пісочний – 10 шт.
  • Петрушка – для прикраси.
  • Перець болгарський – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Розкрийте банку консервів, злийте рідину, печінка тріски розімніть виделкою.

Крок 2. Потім додайте до печінки плавлений сир, перемішайте.

Крок 3. Отриману начинку перекладіть в кондитерський мішок. Розкладіть тарталетки на рівній поверхні.

Крок 4. Видавіть невелику кількість начинки в кожну тарталетку.

Крок 5. Наріжте болгарський перець дрібними кубиками. Прикрасити закуску перцем і гілочками петрушки.

Як приготувати тарталетки з печінкою тріски і сирним сиром?

Крім сиру і яєць, з печінкою тріски добре поєднується сирний сир. З таким складом інгредієнтів виходить дуже смачна закуска в тарталетках. Звичайно ж, вона відмінно підходить для святкового меню.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 6-8

Склад:

  • Тарталетки – 1 упаковка.
  • Сир сирний – 220 гр.
  • Печінка тріски – 1 банка.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Зелень – 3-4 гілки.
  • Оливки (маслини) – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Із консерви злити олію, викладіть печінку в миску. Додайте сирний сир, перемішайте інгредієнти.

Крок 2. Лимон добре вимийте, зніміть цедру за допомогою дрібної терки і видавіть сік. Зелень вимити і дрібно порубаєте ножем. У сирну масу додайте зелень, лимонну цедру і сік.

Крок 3. Добре перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.

Крок 4. Отриману масу викладіть в кондитерський мішок з насадкою «Зірка».

Крок 5. За допомогою кондитерського мішка видавіть начинку на тарталетки. Розкладіть на блюді закуску і подавайте до столу.

Прості тарталетки з печінкою тріски та солоним огірком

Рецепт цікавою і недорогий закуски на всі випадки життя: домашні посиденьки, фуршети, банкети і грандіозні застілля. Тарталетки з печінкою тріски і солоними огірками готуються за лічені хвилини.

Час готування: 30

Час приготування: 30 хв

Порцій – 15-20

Склад:

  • Сир твердий – 100 гр.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Тарталетки – 15-20 шт.
  • Печінка тріски консервована – 1 банку.
  • Майонез – 100 мл
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розкрийте банку консервів з печінкою тріски, злийте жир. Викладіть печінку в миску і розімніть її виделкою.

Крок 2. Твердий сир натріть на тертці з середніми за розміром отворами, додайте його до печінки.

Крок 3. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками, викладіть їх в миску.

Крок 4. Свіжу зелень сполосніть проточною водою і дрібно порубаєте ножем.

Крок 5. Заправте начинку майонезом і добре перемішайте.

Крок 6. Наповніть тарталетки начинкою і відразу подавайте закуску до столу.

Тарталетки з печінкою тріски, яйцем і огірком

Печінка тріски, варені курячі яйця і свіжі огірки відмінно поєднуються між собою. Начинка з цих інгредієнтів використовується у всіляких закуски, наприклад, можна наповнити нею хрусткі тарталетки.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 4-6

Склад:

  • Печінка тріски – 200 гр.
  • Яйця курячі варені – 3 шт.
  • Тарталетки – 1 упаковка.
  • Огірок – 1 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розкрийте банку консервів, витягніть печінка тріски і розімніть її виделкою.

Крок 2. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте ножем. Змішайте цибулю з печінкою.

Крок 3. Яйця натріть на дрібній тертці, викладіть в миску і добре перемішайте.

Крок 4. Наповніть тарталетки отриманою начинкою.

Крок 5. Огірок наріжте тонкими смужками, скрутіть їх в рулети. Якщо немає бажання витрачати багато часу на приготування, то огірок можна просто дрібно нарізати і додати в начинку.

Крок 6. Прикрасьте тарталетки огірковим рулетиками і подавайте закуску до столу.

Святкові тарталетки з печінкою тріски і червоною ікрою

Тарталетки з начинкою – дуже популярна закуска. Ми розповімо, як приготувати смачну начинку з печінки тріски і червоної ікри. Можна використовувати вафельні або пісочний тарталетки.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 5

Склад:

  • Печінка тріски – 1 банка.
  • Яйця курячі варені – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Ікра червона – 50 гр.
  • Майонез – 70 мл
  • Плавлений сирок – 1 шт.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. З банки консервів злийте рідину, печінка тріски розімніть виделкою.

Крок 2. Плавлений сирок попередньо тримайте в холодильнику, натріть його на тертці, додайте до печінки.

Крок 3. Варені яйця натріть на дрібній тертці, викладіть їх в миску до решти інгредієнтів.

Крок 4. Додайте в миску майонез, посоліть начинку за смаком, добре перемішайте.

Крок 5. Наповніть тарталетки начинкою.

Крок 6. Прикрасити закуску свіжою зеленню і червоною ікрою. Виглядає закуска яскраво і апетитно.