Тарталетки – чудова закуска для грандіозного святкового столу або невеликого сімейного торжества. Печінка тріски дуже часто використовують для начинки, її можна комбінувати з різними інгредієнтами. У статті ми постаралися зібрати 6 різних варіантів приготування цієї закуски.
Тарталетки з печінкою тріски, сиром і яйцем
Першокласна ефектна святкова закуска – тарталетки. Начинка з консервованої печінки тріски, сиру і вареного яйця готується швидко. Тарталетки можна також використовувати готові або спекти їх самостійно.
Інгредієнти на
5 порц.
- Печінка тріски 1 банка
- Сир Пармезан (або інший твердий сир) 50 гр.
- Сир плавлений 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Тарталетки 1 упаковка
- Майонез столовий молочний 1 пачка
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Тарталетки з печінкою тріски приготувати дуже просто! Розкрийте банку консервів, злийте сік і викладіть печінку в миску, розімніть її виделкою.
- Курячі яйця опустіть в киплячу воду і варіть 10 хвилин. Потім остудіть, очистіть шкаралупу і яйця натріть на крупній тертці.
- Твердий і плавлений сир натріть на крупній тертці. Викладіть всі подрібнені інгредієнти в миску.
- Додайте майонез і сіль за смаком, перемішайте.
- Наповніть тарталетки отриманою сумішшю і закуска готова. Подавайте її, розклавши на красивому блюді.
Тарталетки з печінкою тріски і плавленим сиром
Якщо у Вашій родині люблять печінку тріски, то приготуйте швидку і просту закуску в тарталетках. Консервовану печінка тріски змішайте з плавленим сиром, і у Вас вийде ніжне і ситне блюдо для швидкого перекусу посеред дня.
Час приготування: 15
Час приготування: 15 хв
Порцій – 10
Склад:
- Печінка тріски – 120 гр.
- Сир плавлений – 100 гр.
- Тарталетки пісочний – 10 шт.
- Петрушка – для прикраси.
- Перець болгарський – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Розкрийте банку консервів, злийте рідину, печінка тріски розімніть виделкою.
Крок 2. Потім додайте до печінки плавлений сир, перемішайте.
Крок 3. Отриману начинку перекладіть в кондитерський мішок. Розкладіть тарталетки на рівній поверхні.
Крок 4. Видавіть невелику кількість начинки в кожну тарталетку.
Крок 5. Наріжте болгарський перець дрібними кубиками. Прикрасити закуску перцем і гілочками петрушки.
Як приготувати тарталетки з печінкою тріски і сирним сиром?
Крім сиру і яєць, з печінкою тріски добре поєднується сирний сир. З таким складом інгредієнтів виходить дуже смачна закуска в тарталетках. Звичайно ж, вона відмінно підходить для святкового меню.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 6-8
Склад:
- Тарталетки – 1 упаковка.
- Сир сирний – 220 гр.
- Печінка тріски – 1 банка.
- Лимон – 0,5 шт.
- Зелень – 3-4 гілки.
- Оливки (маслини) – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Із консерви злити олію, викладіть печінку в миску. Додайте сирний сир, перемішайте інгредієнти.
Крок 2. Лимон добре вимийте, зніміть цедру за допомогою дрібної терки і видавіть сік. Зелень вимити і дрібно порубаєте ножем. У сирну масу додайте зелень, лимонну цедру і сік.
Крок 3. Добре перемішайте інгредієнти до отримання однорідної маси.
Крок 4. Отриману масу викладіть в кондитерський мішок з насадкою «Зірка».
Крок 5. За допомогою кондитерського мішка видавіть начинку на тарталетки. Розкладіть на блюді закуску і подавайте до столу.
Прості тарталетки з печінкою тріски та солоним огірком
Рецепт цікавою і недорогий закуски на всі випадки життя: домашні посиденьки, фуршети, банкети і грандіозні застілля. Тарталетки з печінкою тріски і солоними огірками готуються за лічені хвилини.
Час готування: 30
Час приготування: 30 хв
Порцій – 15-20
Склад:
- Сир твердий – 100 гр.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Тарталетки – 15-20 шт.
- Печінка тріски консервована – 1 банку.
- Майонез – 100 мл
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розкрийте банку консервів з печінкою тріски, злийте жир. Викладіть печінку в миску і розімніть її виделкою.
Крок 2. Твердий сир натріть на тертці з середніми за розміром отворами, додайте його до печінки.
Крок 3. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками, викладіть їх в миску.
Крок 4. Свіжу зелень сполосніть проточною водою і дрібно порубаєте ножем.
Крок 5. Заправте начинку майонезом і добре перемішайте.
Крок 6. Наповніть тарталетки начинкою і відразу подавайте закуску до столу.
Тарталетки з печінкою тріски, яйцем і огірком
Печінка тріски, варені курячі яйця і свіжі огірки відмінно поєднуються між собою. Начинка з цих інгредієнтів використовується у всіляких закуски, наприклад, можна наповнити нею хрусткі тарталетки.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 4-6
Склад:
- Печінка тріски – 200 гр.
- Яйця курячі варені – 3 шт.
- Тарталетки – 1 упаковка.
- Огірок – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розкрийте банку консервів, витягніть печінка тріски і розімніть її виделкою.
Крок 2. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте ножем. Змішайте цибулю з печінкою.
Крок 3. Яйця натріть на дрібній тертці, викладіть в миску і добре перемішайте.
Крок 4. Наповніть тарталетки отриманою начинкою.
Крок 5. Огірок наріжте тонкими смужками, скрутіть їх в рулети. Якщо немає бажання витрачати багато часу на приготування, то огірок можна просто дрібно нарізати і додати в начинку.
Крок 6. Прикрасьте тарталетки огірковим рулетиками і подавайте закуску до столу.
Святкові тарталетки з печінкою тріски і червоною ікрою
Тарталетки з начинкою – дуже популярна закуска. Ми розповімо, як приготувати смачну начинку з печінки тріски і червоної ікри. Можна використовувати вафельні або пісочний тарталетки.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 5
Склад:
- Печінка тріски – 1 банка.
- Яйця курячі варені – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Ікра червона – 50 гр.
- Майонез – 70 мл
- Плавлений сирок – 1 шт.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. З банки консервів злийте рідину, печінка тріски розімніть виделкою.
Крок 2. Плавлений сирок попередньо тримайте в холодильнику, натріть його на тертці, додайте до печінки.
Крок 3. Варені яйця натріть на дрібній тертці, викладіть їх в миску до решти інгредієнтів.
Крок 4. Додайте в миску майонез, посоліть начинку за смаком, добре перемішайте.
Крок 5. Наповніть тарталетки начинкою.
Крок 6. Прикрасити закуску свіжою зеленню і червоною ікрою. Виглядає закуска яскраво і апетитно.