Тарталетки з печінкою тріски – 6 рецептів з покроковими фото

Тарталетки з печінкою тріски, яйцем і огірком

Печінка тріски, варені курячі яйця і свіжі огірки відмінно поєднуються між собою. Начинка з цих інгредієнтів використовується у всіляких закуски, наприклад, можна наповнити нею хрусткі тарталетки.

Час приготування: 20

Час приготування: 20 хв

Порцій – 4-6

Склад:

  • Печінка тріски – 200 гр.
  • Яйця курячі варені – 3 шт.
  • Тарталетки – 1 упаковка.
  • Огірок – 1 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Розкрийте банку консервів, витягніть печінка тріски і розімніть її виделкою.

Крок 2. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте ножем. Змішайте цибулю з печінкою.

Крок 3. Яйця натріть на дрібній тертці, викладіть в миску і добре перемішайте.

Крок 4. Наповніть тарталетки отриманою начинкою.

Крок 5. Огірок наріжте тонкими смужками, скрутіть їх в рулети. Якщо немає бажання витрачати багато часу на приготування, то огірок можна просто дрібно нарізати і додати в начинку.

Крок 6. Прикрасьте тарталетки огірковим рулетиками і подавайте закуску до столу.