Тарталетки з печінкою тріски, яйцем і огірком
Печінка тріски, варені курячі яйця і свіжі огірки відмінно поєднуються між собою. Начинка з цих інгредієнтів використовується у всіляких закуски, наприклад, можна наповнити нею хрусткі тарталетки.
Час приготування: 20
Час приготування: 20 хв
Порцій – 4-6
Склад:
- Печінка тріски – 200 гр.
- Яйця курячі варені – 3 шт.
- Тарталетки – 1 упаковка.
- Огірок – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Розкрийте банку консервів, витягніть печінка тріски і розімніть її виделкою.
Крок 2. Зелену цибулю вимити і дрібно наріжте ножем. Змішайте цибулю з печінкою.
Крок 3. Яйця натріть на дрібній тертці, викладіть в миску і добре перемішайте.
Крок 4. Наповніть тарталетки отриманою начинкою.
Крок 5. Огірок наріжте тонкими смужками, скрутіть їх в рулети. Якщо немає бажання витрачати багато часу на приготування, то огірок можна просто дрібно нарізати і додати в начинку.
Крок 6. Прикрасьте тарталетки огірковим рулетиками і подавайте закуску до столу.