М’ясні тефтелі без рису в томатному соусі на сковороді
М’ясні тефтелі без рису в томатному соусі на сковороді – це апетитна страва на швидку руку, для приготування якої не потрібні будь-які кулінарні навички або спеціальне обладнання. Все дуже просто: змішали компоненти, зліпили кульки і згасили – вуаля, все готово!
Час приготування – 25 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Фарш яловичий – 400 гр.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Сухарі панірувальні – 3 ст.л.
 - Яйце – 1 шт.
 - Соус томатний – 4 ст.
 - Вода – 8 ст.
 - Соус соєвий – 1 ст.
 - Борошно – 3 ст.
 - Олія соняшникова – для смаження.
 - Зелень – до смаку.
 - Сіль за смаком.
 - Перець чорний мелений – до смаку.
 
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку піалу відправляємо дрібнорубану цибулю та фарш.

Крок 2. Додаємо куряче яйце та панірувальні сухарі.

Крок 3. Солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо та відбиваємо прямо у тарілці.

Крок 4. Формуємо напівфабрикати та обвалюємо з усіх боків у борошні.

Крок 5. В окремій чаші змішуємо воду з томатним соусом у пропорції один до двох, підливаємо соєвий соус, всипаємо чорний перець та сіль.

Крок 6. Підрум’янюємо тефтелі на розігрітій олії і заливаємо соусом, гасимо під кришкою на слабкому полум’ї 10-15 хвилин.

Крок 7. Доповнюємо зеленню та наполягаємо ще 10 хвилин, не відкриваючи кришку.

Крок 8. До столу подаємо у поєднанні з гарніром та овочами. Смачного!













