Смажений терпуг з цибулею
Смажений терпуг з цибулею – це ідеальне поєднання компонентів, яке подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду! Побалуйте себе неймовірно смачною і жирною рибою, яка хороша з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів. Швидко, смачно і дуже просто!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Терпуг – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Борошно – 50-70 гр.
- Масло рослинне – 3-4 ст. л.
- Сік лимона – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції для риби – на смак.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Терпуга чистимо, відрізаємо голову, хвіст і плавники, вспарываем черевце і викидаємо нутрощі – промиваємо і ріжемо на шматки.
Крок 2. Рибку приправляємо спеціями, сіллю і чорним перцем, обвалюють в борошні кожен сегмент. Також очищаємо і нарізаємо цибулину.
Крок 3. Розігріваємо масло.
Крок 4. Обсмажуємо основний компонент до рум’яності з двох сторін.
Крок 5. Засипаємо цибулю, зменшуємо полум’я до мінімуму і готуємо страву до повної готовності.
Крок 6. Викладаємо духмяне страву і присмачую лимонним соком. Готуйте і отримуйте задоволення!