Терпуг на сковороді – 5 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Смажений терпуг з цибулею

Смажений терпуг з цибулею – це ідеальне поєднання компонентів, яке подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду! Побалуйте себе неймовірно смачною і жирною рибою, яка хороша з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів. Швидко, смачно і дуже просто!

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 5.

Інгредієнти:

  • Терпуг – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Борошно – 50-70 гр.
  • Масло рослинне – 3-4 ст. л.
  • Сік лимона – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для риби – на смак.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Терпуга чистимо, відрізаємо голову, хвіст і плавники, вспарываем черевце і викидаємо нутрощі – промиваємо і ріжемо на шматки.

Крок 2. Рибку приправляємо спеціями, сіллю і чорним перцем, обвалюють в борошні кожен сегмент. Також очищаємо і нарізаємо цибулину.

Крок 3. Розігріваємо масло.

Крок 4. Обсмажуємо основний компонент до рум’яності з двох сторін.

Крок 5. Засипаємо цибулю, зменшуємо полум’я до мінімуму і готуємо страву до повної готовності.

Крок 6. Викладаємо духмяне страву і присмачую лимонним соком. Готуйте і отримуйте задоволення!